Wah … Set Bersalin yang Paling Popular

SET BERSALIN YANG DISUKAI RAMAI
Set bersalin Shaklee adalah set yang disukai ramai ibu kerana ianya mudah di ambil, ringkas tanpa bau-bau yang tidak menyenangkan dan menjadi pilihan ibu-ibu di Malaysia.

 

set bersalin

Set bersalin Shaklee adalah kombinasi yang amat sesuai untuk ibu-ibu kerana mempunyai keistimewaan seperti berikut :

1. Ia boleh di ambil sejurus selepas bersalin kerana di dalam set bersalin ini terdapat vitamin yang membantu mengembalikan tenaga dan memperbanyakkan air susu ibu.

2.Ia selamat dan ibu-ibu tidak perlu risau untuk mengambil set ini jika anak-anak yang mengalami jaundice kerana di dalam set bersalin Shaklee terdapat vitamin yang membantu menurunkan jaundice.

3.Set ini amat sesuai untuk ibu yang bersalin secara caesaran kerana Zinc Complex yang ada boleh membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka jahitan .

4.Jimat dan menjimatkan kerana Set bersalin Shaklee juga boleh dijadikan sebagai MILK BOOSTER dan bagus untuk SLIMMING dengan kombinasi ESP, ALFAFA dan LECITHIN serta OMEGAGUARD.

5.Dengan pengambilan Set Bersalin Shaklee anda tidak perlu mengambil sebarang jamu lagi.. tidak perlu untuk anda memaksa diri makan jamu yang mempunyai bau yang tidak menyenangkan.

6.HARGA yang mampu anda milik.. dengan hanya serendah RM 100 anda boleh mendapatkan set Bersalin Shaklee.. dan kami bantu sesuaikan dengan bajet anda.. jangan segan untuk contact kami ya.

7.Set bersalin Shaklee juga boleh diambil sehingga 4 bulan, jimatkan? dengan harga yang mampu anda miliki.

Mahu order? sms/wa/telegram- setbersalinshaklee ke 0139561249 atau email : mamahusnashoppe@gmail.com

harga istimewa ? sms/wa/telegram kami : 0139561249

ada lagi…

dengan pembelian set bersalin Shaklee anda akan mendapat

1. e-book penyusuan dan tips di dalam pantang
2.aturan makan yang betul kami akan kepilkan bersama
3.di add ke group untuk anda dapatkan promosi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge