VITAMIN SHAKLEE UNTUK WANITA SIHAT DAN CANTIK BERSERI

Assalamualaikum…. 

bagaimana hari anda hari ini??? saya doakan anda berada dalam sihat sejahtera di samping keluarga dan insan tersayang.bagi yang muslim, semoga rahmat Allah sentiasa mengiringi kehidupan kita.

kehidupan sebagai seorang wanita moden yang memegang pelbagai jawatan sebagai seorang pekerja.. isteri.. ibu… atau boss di tempat kerja tentunya memerlukan banyak tenaga dan pengorbanan.

lumrah setiap wanita mengalami pelbagai kitaran..kitaran haid, kitaran kehamilan, melahirkan dan proses berpantang.. seterusnya proses mendidik dan membesarkan anak… pendek kata, makin bertambah tugasan hakiki. dan kadang-kadang kerana kesibukan , menyebabkan kaum wanita tidak memikirkan atau terlupa untuk memanjakan diri sendiri.

justeru… wanita perlu menghargai diri sendiri, memanjakan diri dan memastikan diri sentiasa bersemangat dan bertenaga dalam meneruskan tugas-tugas harian. kerana wanita adalah nadi penggerak sebuah keluarga, tanpa wanita, hilanglah seri keluarga.. bayangkan kalau isteri/ibu sakit??? bagaimana keadaan rumah? anak-anak siapa nak uruskan? 

bagi mengatasi menyelesaikan masalah kesihatan yang sering di hadapi oleh kaum wanita, kami mencadangkan produk-produk berikut :


Cinch Shake Mix adalah cara pelangsingan dan menurunkan berat badan secara sihat. Direka untuk mengakhiri kitaran diet yang amat ditakuti. Bukankah kesihatan bermula dengan berat badan yang ideal?GLA Complex dari minyak bunga borage digunakan untuk memeliharan kesihatan sepanjang kitaran haid. GLA adalah asid lemak Omega-6 yang terkandung dalam Evening Primrose Oil (EPO), bezanya GLA Shaklee dari bunga borage. Ia juga melindungi dinding arteri, menyokong sistem imun dan menjaga integriti sel.

 

Ostematrix membekalkan zat kritikal untuk tulang yang sihat bagi mengelakkan osteoporosis. Ia juga terbaik dalam menangani masalah susu merudum semasa period (haid) serta membantu dalam masalah migrain.

 

 

Omega Guard adalah suplemen minyak ikan yang ultratulen dan berspektrum penuh bagi menjaga kesihatan jantung dan kecerdasan otak.
ESP diperbuat daripada non-gmo soya membekalkan protein kepada tubuh dan memelihara otot badan.. memberikan kecergasan dan tenaga berpanjangan 

 

Vita-Lea adalah multivitamin dan multimineral yang berpotensi tinggi untuk memastikan pengambilan makronutrien utama yang optimum.
 
buatlah pesanan suplemen terbaik untuk anda dan kesihatan diri untuk terus menjadi wanita yang sentiasa cergas dan cerdas.
 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

dapatkan konsultasi dan cara makan secara percuma serta tips berkaitan secara PERCuma utk anda pembeli exclusive kami


sms/whatsapp : 0139561249-
sarah-SID 869605
email : mamahusnashoppe@gmail.com
web : http://mamahusna.com/
 
Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge