Untung Ke Untung ?Shaklee Collagen Powder Jimat Lebih dari RM 300

Siapa yang lepaskan peluang ni memang rugi tau. Kami pun terkejut dengan sms dari HQ tapi ianya rupanya berita gembira.. nak tahu apa?

Bukan setakat promosi buy 6 free 1 untuk Vitamin C dan Vitamin E je, rupanya Shaklee memberi kejutan berganda buat semua peminat Collagen Powder. Promosi Buy 3 Free 1 untuk Shaklee Collagen Powder bermula 10 -31 Disember..

Memang bulan ni Shaklee nak semua orang cantik dan sihat dalaman.. pakej 2 dalam 1.. yelah .. Vita C Dan E memang terkenal sebagai vitamin cinta dan cantik.

Ditambah pula dengan promosi Collagen Powder pula. Memang superb lah… ramai yang dah melompat kegembiraan sebab promo yang tak disangka ini.. so bagi pengguna tetap collagen, apalagi.. meh order meh!  Buat stok tau!

If baru nak try collegen powder, apa lagi masa ni lah nak order.. jimat tau !

Bukan apa… khabarnya Collagen akan  di upgrade, so maybe ambil masa Untuk di restock. So.. dapatkan stok anda segera

Dengan pembelian SCP anda telah berjimat sebanyak RM 363. UNTUNGKAN?

Meh kita buat kira-kira :

Beli 3 percuma 1  so dah jimat RM 298.00

Dapat FREE MEMBERSHIP RM65.00

BONUS PULA TERUS KE BANK ANDA.

JIMAT RM363.. UNTUNG KE UNTUNG???

 

LETS GRAB NOW !!!!

shaklee collagen powder

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge