Trip Shaklee Ke Bangkok 2016 terbuka untuk semua

Assalamualaikum

trip Shaklee ke Bangkok

 

Teruja tak dengan tajuk entry hari ni? Mama pun teruja tau, bila Master Lyna inform kat kami di group. Pakat mesej anak cucu bagitau tentang tawaran menarik ni, sebab nak semua berusaha biar layak dan dapat mengikuti trip Shaklee ke Bangkok ini  kerana ini adalah percutian pertama ke Asia ini.

Bayangkan ……

Kita tak usik satu sen pun duit gaji  untuk mengikuti percutian mewah ini dan ianya memang ditanggung sepenuhnya, kecuali kalau ada nak beli ole-ole untuk sanak saudara, kena guna juga duit kan? Tapi takpe, boleh guna duit bonus yang ada. Haa.. kan dah bagitau, kalau bekerja, memang duit gaji tak usik lah. Malah, dapat duit poket dari Shaklee lagi.

Peluang ni terbuka kepada semua SID Shaklee dan juga pada ahli yang baru register . Trip Shaklee  ke Bangkok ini layak untuk semua tau.

Macamana nak dapat dan kelayakannya, kena bincang dengan upline atau orang yang sponsor anda.

Nak join trip ni juga? Mama sedia membimbing siapa sahaja yang berminat. Siapa tak nak, free tuuuuuuu…

Mama tak layak… huhhu, sebab Mama kena target trip Shaklee ke US-Orlando 2016 😉

Meh, sape nak join, contact mama personally

~~013  956.1249~~

untuk kita chit chat bersama, discuss dan rangka strategi bagaimana nak melayakkan diri ke Bangkok tahun depan.

psss, dah ada anak-anak mama yang dah masukkan ni dalam Vision Board.. chaiyok2 anak cucu Diamond Legacy

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge