Tragedi Oktober atau Fabulous Oktober??

Bulan Oktober yang sangat-sangat fabulous dan special.

Nak tahu kenapa?

 

Sebab bulan ni adalah bulan kelahiran mama dan Insyirah.

Insya Allah esok 6/10 Insyirah akan menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-8. Dah besar rupanya anak mama.

Dan 17 Oktober pula adalah ulangtahun kelahiran mama. sape nak bagi hadiah, oyatlah. boleh mama pm alamat ­čśë

Tapi agak-agaknya kalau mama buat give away sepanjang bulan ni, ada tak yang nak join??? sebab lama dah tak buat giveaway ni, seingatnya sebelum tahun 2010 dulu,adalah juga buat giveaway masa tengah aktif berblog.

Lagi satu bulan ni sangat-sangat fabulous bila Shaklee keluarkan Poster Promosi Oktober. Memang best lah bagi yang menantikan promosi bulan ini.

Bulan Cinta, Bulan nyah kolestrol, Bulan kesuburan ..ops !

nah, mama belanja poster promosi sepanjang Oktober. Biar gambar yang berbicara… eheh!

 

promosi oktober

So… bulan ni melompat ke bintang lagi, tapi lagi tinggi.

Alhamdulillah, hari ni dah cukup slot untuk Omega Guard beli 6 Percuma 1, siapa yang tak nak grab peluang ni kan. Memang rugi lah siapa tak beli. Promosi Oktober yang berhantu dan super awesome.

Ok, siapa yang nak cuba, seperti biasa, hubungilah mama.

 

Salam Sayang, 

Mamahusna~Sarah~

0139561249

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge