TIPS KULIT BERSERI DAN CANTIK

Assalamualaikum…


mesti suka kan? sebab tajuk tu memang biasanya menjadi kegemaran orang perempuan.maklumlah kulit yang cantik berseri menjadi idaman semua, tanpa sebarang cela,jerawat, jeragat.. bersih putih dan mulus.
keyakinan diri pun lebih tinggikan?

kalau tiba-tiba orang tegur”eh kenapa muka kamu ni, kusam aje? ” suka tak? 
atau 
” eh … berseri-serinya! macam pengantin baru pulak aku tengok, .. apa rahsianya?

biasa dengarkan dialog di atas, ramai yang mengalami masalah ni.. tapi jangan risau, setiap masalah ada penyelesaiannya.. cuma kita kena rajin dan istiqamah untuk mengubahnya.

nak tahu apa yang boleh di amalkan? banyak petua semulajadi tetapi bagi yang bekerja /belajar dan sibuk pasti nak sesuatu yang boleh dibuat dengan cepat dan segerakan?

boleh amalkan tips yang saya akan kongsikan di bawah, cepat, mudah dan ringkas.. sebab saya dah dapat hasilnya… 

1. Minum ESP (Energy Soy Protein) yang ni memang di akui ramai… termasuk saya juga 😉
sebab ESP ini memang untuk awet muda, 
ESP membekalkan protein untuk membaiki dan membina sel-sel baru.
kalau yang sering didatangi oleh jerawat dan parut jerawatnya sukar hilang.. memang saya syorkan ESP sebab ESP membantu memudarkan parut serta menjadikan kulit licin ,flawless, gebu, lembab lagi.. sape tak nak kan?
kalau minum ESP ni bonusnya,, memberikan tenaga dan mengenyangkan.. ambil ESP waktu pagi, kalau sibuk atau biasa terperangkap dalam traffic jam sebelum ke tempat kerja, minum ESP… bantu anda kenyang sebelum anda mengambil sarapan.. untungkan???

2. Masker.
Jadikan sebagai rutin mingguan.. pakai masker, boleh beli kat mana-mana kedai kecantikan… tetapi percaya tak? ESP juga boleh dijadikan masker.. mak oiii… boleh jadi masker juga? jimatkan 
caranya mudah aje , Campurkan sedikit ESP dan Plain Yougurt dan sapukan di wajah dan leher anda. biarkan selama 15 minit. kemudian bilas dengan air bersih.. rasailah perbezaannya…

3. Scrub Wajah 
yang ni banyak terdapat dipasaraya, pelbagai jenis scrub kan? sampai tak tahu mana satu yang terbaik untuk kulit muka sendiri.
tapi saya ada tips mudah, semulajadi gitu.. hanya dengan menggunakan Alfafa, anda boleh jadikan ia sebagai scrub muka dan badan . tetapi hasilnya memang power rangers lah.. kena cuba dulu baru tahu… 





pss… alfafa ni juga amat baik untuk dalaman wanita, kalau ada keputihan , alfafa adalah produk yang akan saya cadangkan .. 😉




masih ragu-ragu nak cuba ESP? oklah.. saya kongsikan pengalaman mereka yang dah minum ESP dan mendapat hasil yang umph…

kalau nak tahu, ESP juga amat digalakkan buat ibu hamil kerana membekalkan protein yang diperlukan oleh ibu dan bayi dalam kandungan, 
juga amat sesuai dan direkomenkan kepada ibu menyusu, ramai yang berpuashati dan repeat order untuk set bajet penyusuan, sebab membantu ibu menyusu dengan memekatkan susu dan memperbanyakan susu, so tak perlu risau nak buat stok. sebab pasti melimpah .

testimoni  1
pengambilan ESP selama 1 bulan, kesannya? cuba perhatikan sendiri, bestkan?
 
Testimoni 2 
Testimoni 3 
jom baca kebaikan ESP :
Macamana nak minum ESP ni? 
Insya Allah cara minum dan resepi yang best akan saya kongsikan kepada anda setelah anda membuat pembelian, sebab ianya ekslusif untuk anda sebagai Loyal Customer saya.selain daripada tu , E-book eksklusif juga akan diberikan melalui email.
 
Ingin mendapatkan ESP pada harga best? hanya untuk anda yang membuat pembelian dan tempahan melalui dua cara ini :
Email : mamahusnashoppe@gmail.com 
atau 
sms/whatsapp : 0139561249 -Sarah
 
boleh type ” ESP is Best” untuk tawaran istimewa untuk yang nak kulit kembali berseri.
sebagai tanda terima kasih, E-book istimewa, tips serta cara makan ekslusif saya akan berikan pada pelanggan kedaivitaminku sahaja. 





Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge