Tips Gojes dan Cantik Hanya Dengan Vitamin C

setiap orang nak sihat dan nak cantik malah kalu boleh nak awet muda.

macam macam suplemen nak cuba tambah tambah kalau yang mempunyai testimoni gempak gempak, tergoda juga kan.

tapi cop! sebelum kawan kawan amalkan suplemen tersebut, adakah kawan kawan buat kaji selidik dulu?

bahan yang digunakan tu selamat?
Tidak mengandungi bahan kimia terlarang?
Atau mempunyai kesan jangka panjang ?

Sebab tu, saya pastikan suplemen yang saya ambil mestilah

Always safe
Always work
Always green

Mesra alam dan yang paling penting selamat untuk ditelan.

Saya juga akan memastikan suplemen tersebut mempunyai research dan landmark study yang detail sebelum ia dipaternkan dan dijual kepada orang awam.

Malah, sejarah penubuhan dan isu kontroversi yang berkait dengan syarikat juga mesti diambil kira. Andai ianya hanya gosip liar, saya tak endahkan kecuali ada bukti yang jelas dan nyata. Betul kan?

Dah tahu kenapa saya masih terus amalkan Shaklee? Tahun ni tahun ke 5 saya amalkan vitamin shaklee.
PRINSIP SAYA MUDAH, apa yang saya amal dan dapat manfaatnya, saya tak teragak agak untuk kongsikan dan dengan perkongsian ini mampu menjana income untuk mereka yang minat berbisnes.

Bukan saya je yang amalkan, malah mak ayah dan adik beradik saya dah terjebak sama. BetulkanSyida Ank Pak Rahim?

Sape nak jadi geng k.sarah? Meh chit chat dgn akak 013-9561249

#tsunamishaklee
#tsunamiG8
#star8
#pts
#tts
#vitaminc
#pudarkanparut
#glowingandflawless

vita-c-gojes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge