Tetap Segar dan Luka cepat sembuh dalam masa 2 minggu

Wah, teruja betul bila baca testi Puan Effa tentang Set Bersalin yang di amalkan sepanjang berpantang..
rasa macam nak cuba juga, sebab masa anak kedua hari tu, start makan shaklee hanya untuk breastfeeding
so kalau ada rezeki utk anak ketiga nanti, nak try semua set shaklee, bermula dari pregnant, bersalin dan of cos utk penyusuan,,, + kecantikkan
bila baca testi yang best2 ni… hai… hai… moga murah rezeki nak menambah ahli usrah– ameen,,,..
oh ya apa yang terkandung di dalam set bersalin…
PAKEJ BERSALIN set bersalin
saya nak ajak tuan/puan baca testimoni di bawah :
“[Testimonial] My own experience – berpantang dengan Shaklee memang sangat best.
Hari pertama bersalin susu agak sikit, tapi tak bimbang sangat sebab ada ESP dan Alfalfa. Makan dua supplement ni di hospital Alhamdulillah terus nampak hasilnya. Hari raya pertama genap seminggu melahirkan anak kedua. Badan tak rasa lemah atau sejuk2 pun. Dapat juga merasa beraya macam biasa. Tak ada masalah nak makan set berpantang Shaklee walaupun 2 minggu pertama anak ada jaundice. Minum ESP muka rasa lebih licin, badan rasa bertenaga. Zinc complex membantu agar luka cepat sembuh. Ostematrix elak sembelit selepas bersalin. Vitamin2 lain pula melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan. Hasilnya, baru 2 minggu rasa macam dah habis pantang”
TESTI BERSALIN

2 comments

  • Superior thinking deoerstnatmd above. Thanks!

  • Di Awake ho visto solo il pilot, in effetti intrigante.Mi scoraggia il fatto che non ci sarà una seconda stagione, e non vorrei investirci troppo emotivamente. Diciamo che Lost mi è bastato.Games Of Trones sembra piuttosto lontano dalle robe che vedo io di solito… ma in effetti, ne sento parlare un gran bene. Facciamo che ci penso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge