TESTIMONI : VITALEA MENINGKATKAN BACAAN HB

Assalamualaikum

HB rendah adalah salah satu daripada masalah yang dialami oleh ibu yang hamil.. 
kebiasaannya , apabila berlaku masalah ini , ibu hamil perlu mengambil vitamin yang dibekalkan oleh pihak klinik tanpa berhenti, supaya bacaan HB kembali tinggi, saya dulu ada pengalaman ketika mengandungkan anak kedua, saya tak boleh nak makan vitamin yang dibekalkan oleh pihak klinik.. bacaan HB saya memang rendah dan terpaksa ambil obimin 4 biji sehari… rasa macam nak muntah aje.. tika tu masih lagi tak ambil shaklee.. kalau kenal shaklee dari awal tentu saya dah ambil vitamin Shaklee

saya nak berkongsi kegembiraan kawan-kawan di group khas kami yang sudi berkongsi testimoni mereka.

Berikut adalah testimoni Pn Marliana yang berpuashati dengan Vitalea.. kerana bacaan HB nya meningkat . 


“assalamualaikum..sy nk kongsi testimoni sy sendiri..
Happy sgt bile dpt thu sy pregnant pd dec11..tp down sikit bile g buat buku merah & check up kli pertama nurse da cop ANEMIA kt buku tu..sedih & risau..apatah lg vit yg klinik bg semuanye x tertelan dek tekak ni..tp pas amik vita-lea iron formula..alhamdulillah..tiada lg kemunculan si ANEMIA sehinggalah sy selamat bersalin pd ogos12..
 “

testimoni Pn Marliana

TESTIMONI 1 : 
TESTIMONI 2 : 
Hubungi :
Maesarah (SID 869605)
sms/call/wa/telegram -0139561249
facebook : kedaivitaminku
blog: http://kedaivitaminku.blogspot.com
email: mamahusnashoppe@gmail.com
 

 

Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge