Testimoni : Turun Berat Badan dengan ALfafa dan Lecithin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Siapa yang tak nak berat badan yang maintain dan index BMI yang normal kan? kalau berjalan , paha dah berlaga-laga, nak bangun atau jalan pun dah termengah-mengah, suatu yang amat memedihkan jiwa dan hati..
saya turut mengalami situasi tersebut, dan buat masa sekarang saya mencabar diri sendiri untuk turunkan berat badan dan kembali kepada berat asal serta index BMi yang sepatutnya…
Nak bakar semangat semua yang baca dan bercita-cita nak turunkan berat badan.. cuba lihat testimoni di bawah ..
rasa nak je jadi macam tu kan ??? gembira dan riangnya hati…
dengan pengambilan Alfafa dan Lecithin secara konsisten, Puan Yanie telah memperolehi berat badan yang ideal..
beliau juga mengamalkan disiplin dalam mengawal pengambilan makanan harian.

 

bagaimana Alfafa dan Lecithin membantu untuk menurunkan berat badan ???
Lecithin – mengelmusi dan memerangkap lemak yang tidak diperlukan oleh badan, membakar lemak dan melangsingkan serta menghalang obesiti.
Alfafa secara ringkasnya berfungsi sebagai detox, mengangkut dan menyingkirkan lemak dan kolestrol . Alfafa yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.
nah!!! apa lagi, itu antara kelebihan yang ada, kalau nak disenaraikan memang banyak kelebihan 2 produk hot ni.. boleh juga baca kat sini Alfafa dan Lecithin
dah buat timbang tara? jika mahu mencuba, jangan teragak-agak menghubungi saya, sebagaimana tertera di bawah :

Shaklee Independent Distributor :

Maesarah Ab Rahim – SID 869605

sms/whatsapp/telegram : 0139561249

email : mamahusnashoppe@gmail.com

web: www.mamahusna.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge