TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN : SCP IS THE BEST !!!

Assalamualaikum..
 
masih lagi dalam mood chenta dengan Shaklee Collagen Powder (^_^)
 
kali ni saya nak share testimoni Puan Sue merupakan SID Shaklee juga.. amat-amat berpuashati dengan hasil yang diperolehi beliau..
 
jemput baca semua.. mana tahu terpikat dan mahu alaminya sendiri kan 🙂





testimoni Puan Sue :::

“Sharing:
Selepas saya minum 3 kotak Collagen Powder Shaklee . Kesan nya kpd RAMBUT – Before this stp kalli cuci rambut.. rasanya hampir segenggam rambut sy gugur..termasuklah di lantai bathroom .. di tmpt tidur apalagi jika semasa sisir rambut.. En hubby la yg tlg bersihkan.. Tapi slps 2 bln sy consume collagen..alhamdulillah kesan positif… sy sdiri pun x perasan mula2 , slps En hubby tegur.. “napa dah x banyak rambut mommy gugur skrg?”.. yr la.. baru ku tahu..ketara smsa cuci rambut dah xde yg gugur lagi..kalo ada pun dlm 2-4 helai jer.. rambut juga semakin lebat dan hitam … dan plg best dulu ada juga nampak tumbuh sehelai dua uban yg nk tumbuh… skrg xde dah..

Dan satu lagi kesan sy nk share.. power mata rabun jauh sy pun berkurangan.. dulu 200 kiri kanan skrg turun 150 .. biasa kalo mlm sy drive mesti pakai cermin mata.. skrg.. xperlu lagii..

So jom cuba collagen powder mmg Proven spt yg di janjikan oleh Shaklee.. itu belum lg boleh mghilangkan parut2, mencerahkan kaw yg gelap dan hub intim .. dah ramai tesyimoni.. so x perlu sy cerita lg.. anda cuba lah.. Collagen Powder Shaklee mmg THE BEST !!”


dah baca testimoni? bagaimana? tentu teruja kan?? jika mahu mencuba , boleh hubungi saya 
 

 

sms/whatsapp : 0139561249-
 
sarah-SID 869605
email : mamahusnashoppe@gmail.com

 

Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge