Testimoni : Bertenaga dan menguruskan badan dengan Cinch™ Energy Tea Mix

Assalamualaikum dan salam sejahtera


hari yang baik dan nyaman ini, saya nak share tentang satu
 lagi rekomen produk yang amat sesuai untuk mereka yang memerlukan extra tenaga atau untuk pengurusan berat badan .

memandangkan majoriti daripada kaum wanita hari ini 

bekerjaya dan mempunyai tugasan hakiki di rumah,  Energy 

Tea Mix (ETM) boleh di pertimbangkan dalam diet harian. 

sebelum kita berkenalan dengan ETM, jom baca testimoni 

terbaru dan panas-panas lagi tentang EMT .


testimoni daripada Pn Noorly A Puad

Energy Tea Mix Shaklee BFF ku ♥♥♥
============================

Saya nak share sikit mengenai EMT ni. Baru je saya consume dalam seminggu ni tapi alhamdulillah saya jatuh cinta lagi dengan lagi 1 produk Shaklee…hehe…
Saya bukanlah nak fokus pada pengurusan berat badan tapi sekadar nak test power je… tapi memang sungguh bagai di kata, energy yg diberikan memang kaw2! Nak taw kenapa? Ne yg nak habaq mai ne, sbg ibu bekerjaya la katakan, mmg rutin saya agak busy. Pagi pukul 5am dah bangun utk persiapan ke office & plus plak nak urus anak ke taska…saya kena pastikan berada dlm kereta tepat jam 6.45am utk drive dari kajang ke cyberjaya. Nak ikutkan lebih kurang 30minit je tp memandangkan laluan saya agak jammed, so sy kena pastikan tentatif harian saya betul2 punctual. kalau tak mmg masak la bontot dlm keta…mana dengan anak mengelinjang kebohsanan..hehe

Bila dah pg2 da terkejar-kejar, energy pon agak drop la bila tiba dimuka pintu opis….nak touch access card kt guard pon rasa malas. Serius ne! Mata plak kalau disorong bantal mmg dibuai-buai la gamaknya…

Tapi sejak start amik 1 sachet ETM tiap pg sebelum srpn/ sebelum lunch, saya rasa lain…rasa segar bugar…nak buat2 tidur pon xboleh da…tapi saya consume belah siang je sbb klu malam, jadi burung hantu plak nanti…hehe…

Yang bestnya, dalam masa yang sama, saya rasa badan sedap…rasa ringan & tak lagi susah nak membuang…best…best…best...
Mmg produk ne sy highly recommended la sbb sangat berbaloi utk kita yang jenis perlukan tenaga xtra + keep slimming…2 in 1 gitu!!!




apa yang best pada EMT :

1) Selamat, sebagai penggalak tenaga semulajadi

2) ditambah dengan taurina-berfungsi meningkatkan tenaga 

dan ketahanan badan

3) pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi 

atau soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan badan

4) tanpa gluten , tiada perisa tiruan, pewarna atau bahan pemanis.


apa bahan eksklusif yang terkandung dalam EMT :


1) Matcha Green Tea Powder – disediakan  secara 

semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat 

dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksida


2) Red Tea Extract – salah satu antioksidan yang dijumpai 

dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol berfungsi 

sebagai pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu 

kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. ia 

merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai 

pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh 

menghalang tumor daripada merebak.

3) white Tea Extract – juga dikenali sebagai teh hijau bayi 

dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi

 berbanding teh hijau.

4) Rooibos Red Tea Extract- tumbuhan unik yang berasal di 

Afrika Selatan, kaya dengan sebatian polifenol – 

antioksidan. 


berminat untuk mendapatkan produk ini? boleh hubungi saya sebagaimana tertera di  bawah :







Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge