Tampil Cantik dan Menawan dengan Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum … hari ni saya nak berbicara berkenaan kecantikan dan wanita…

kecantikan sangat-sangat sinonim dengan kaum wanita. Setiap wanita mahu tampil cantik, menarik, menawan dan sebagainya yang seangkatan dengannya… sudah menjadi fitrah seorang wanita sukakan kecantikan.. Sementelah lagi dia berjawatan sebagai seorang ISTERI.. tidak dapat tidak mesti tampil cantik dan menarik depan suaminya.. dapat pahala lagi… ūüėČ

Allah SWT sukakan kecantikan dan keindahan sebab itu Allah SWT mencipta manusia sebaik-baik ciptaan.

sebagaimana firman Allah SWT

kecantikan

 

 

tapi cuba check diri tu… cermin diri, adakah masih¬†tampil cantik di depan suami? kulit yang cantik, yang berseri menjadi idaman setiap wanita

tetapi semakin lama semakin kita di mamah usia , kulit kusam, jeragat dan jerawat ada di mana-mana aje , pasti kita rasa tidak selesa kan ?

sampai ada yang sanggup pergi cucuk vitamin c kat muka, supaya nampak tegang dan awet muda.. dan ada juga yang sanggup buat pembedahan atau laser… bukankan itu menyakitkan? hakikatnya dalaman tak cantik juga…

jika dalaman kita cantik, sudah tentu akan terserlah kecantikan luaran.. kalau umur 40 tahun tapi nampak muda remaja, siapa tak nak kan? Mesti suami tak pandang wanita lain dah… sebab isterinya lebih cantik dan muda gitu…

Ada alternatif lain untuk tampil cantik dan sihat.. saya suka mencadangkan kita mengambil suplemen semulajadi seperti Shaklee yang sahih tiada bahan kimia mahupun bukan yang sintetik .. kenapa saya cadangkan suplemen semulajadi Shaklee?

sebab saya sudah mengambil Shaklee semenjak 2011 hingga kini.. memang sangat-sangat berpuashati dengan hasilnya..

Banyak set yang boleh di ambil, ini bergantung kepada bajet yang diperuntukkan… saya senaraikan di bawah set yang biasa di ambil oleh ramai pengguna Shaklee

 

1. Set Awet Muda

kecantikan

 

 

Vitamin E 

  • Menjaga keremajaan kulit,
  • Memulihkan tekstur kulit dan menjadikan ton kulit sekata
  • melambatkan penuaan dan mengurangkan kedut dan garis halus
  • membantu melawan radikal bebas
  • memudarkan parut

Vitamin C Sustained Release

  • Merangsang pembentukan kolagen dalam ¬†badan dan menjadikan kulit anjal
  • anti oksidan yang kuat yang mampu melawan radikal bebas yang menyerang sel kita
  • mencerahkan kulit dan mengelak pigmentasi

Vitamin B РComplex 

  • melembabkan kulit
  • melambatkan penuaan
  • mencegah pigmentasi
  • membantu merawat jerawat

dengan pengambilan set awet muda berikut dapat membantu mendapatkan wajah yang berseri dan tampil menarik setiap masa walau tanpa sebarang make-up .. oppss.. untung ni…

apa kata kita baca testimoni mereka yang dah ambil set ni

set kecantikan

 

 

 

Hubungi saya untuk khidmat konsultasi dan tips bagaimana anda boleh mendapatkan set ini .. Eksklusif hanya untuk anda. call/sms/whatsapp : 0139561249
atau anda boleh membuat pembelian secara online, klik ikon dibawah :

beli sekarang

atau … anda boleh dapatkan penjimatan dari15%-25%.. dengan mendaftar sebagai ahli shaklee walaupun hanya untuk makan sendiri, maklumat lanjut :

cntact

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge