Tag Archives: turunkan berat badan

Bestnya Bila Berat Badan Hilang 8kg

Mahu turunkan berat badan? Omegaguard antara vitamin yang membantu bagi mereka yang mahu turunkan berat badan. Di samping pengamalan tips penurunan berat badan yang lain. Belanja Testimoni 1 :  Saya jatuh cinta dengan Omega Guard. Niat nak cuba Omega Guard untuk kesihatan tapi tak sangka Omega Guard bantu turunkan berat badan saya sebanyak 8kg dalam sebulan. Memang powerlah Omega Guard

Read more

Rugi Tak Rebut Peluang Promosi Oktober Yang Sangat Awesome

Assalamualaikum. Oktober bulan yang sangat awesome bagi saya. Yelah, bulan kelahiran kan putri sulung dan mamanya 🙂 Bahkan lagi awesome , bila promosi bulan ini berbeza daripada bulan-bulan lepas. Ya, pasti nak tahu kan? Memang best lah untuk siapa yang grab peluang ini. PROMOSI 1  Omegaguard untuk seisi keluarga. Ya, boleh 🎁hadiahkan buat : Suami ➡️ kecergasan dan kesihatan jantung.

Read more

Vitamin Paling Feveret Yang Menjadi Pilihan

Assalamualaikum. Ada yang bertanya saya, antara vitamin yang saya consume, mana paling menjadi feveret? termenung saya nak jawab, sebab semua vitamin yang saya ambil adalah feveret saya. serba salah jadinya. Tapi dia nak tahu 1 je, so saya terpaksa pilih antaranya, Oh, hati saya berbelah bagi! So, Energizing Soy Protein menjadi pilihan Sebab?  Sebab ia adalah milkbooster dan membekalkan tenaga

Read more

Peppermint Ginger Plus suplemen yang membantu mengatasi masalah gastrik dan loya

Biasa tak amalkan minum teh dan rendam daun pudina? atau teh direndam dengan hirisan halia?Sedapkan? Lagi satu bila sebut daun pudina confirm readers mama terbayang bayang ubat gigi kan? ;p Tetapi kali ni, mama nak kongsikan kebaikan Peppermint Ginger Plus yang sangat glamer dibeli oleh ibu-ibu hamil sebab membantu masalah morning sickness mereka. Tapi jangan salah sangka pula, ia bukan

Read more

5 Tips Elak Perut Buncit Selepas Bersalin Supaya Suami Makin Sayang

tips elak perut buncit selepas bersalin

Assalamualaikum… Risau kan lepas bersalin perut buncit kembali lagi.. kalau ada baby oklah .. tapi perut buncit sebab lemak.. oh tidak!!!! teringat semasa mama pregnant kan Amierah tahun lepas, memang tekad nak turunkan berat badan  dan tekad tak nak perut maju ke depan… So far, di usia Amierah 8 bulan sekarang ni, mama telah capai impian untuk turunkan berat sebanyak

Read more

3 Perisa Istimewa Cinch Shake Mix membuatkan anda terbayang-bayang kesedapanya

cinch shake mix

Cinch Shake Mix antara kegemaran saya, dalam inch plan saya tahun lepas, Cinch adalah suplemen pilihan saya. Cinch Shake Mix di datangkan dalam 3 perisa iaitu Vanilla, Chocolate dan Latte.   Keistimewaan Cinch Shake Mix terletak kepada kandungan Leucine iaitu nutrisi penting yang terdapat di dalam Cinch yang bertindak untuk : menjaga otot supaya tidak menggeleber semasa proses penurunan berat

Read more

kurus Lepas Bersalin Tanpa Susutkan Susu Badan ? Ikuti pengakuan Ibu ini yang turun 20kg

Wow!!! Kurus 20kg … mana tak bestnya kan? sape yang tak nak kembali kurus dan muda setelah bersalin? Ada orang kata lepas bersalin adalah waktu terbaik untuk kembali kurus, betul ke? nak tahu betul atau tidak? Ikuti pengakuan sebenar Ibu Muda ini yang telah turun 20kg setelah kelahiran anak ketiga beliau. Apa yang menyebabkan beliau boleh turunkan berat sehingga 20kg?

Read more

Fungsi Lecithin Shaklee yang patut anda tahu

Assalamualaikum… lecithin antara vitamin shaklee yang glamer untuk mereka yang nak kurus. Gandingan Lecithin dan Alfalfa, maka lahirlah Set Kurus Bajet yang mendapat permintaan tinggi. Lecithin Shaklee diektrak daripada kacang soya organik bukan GMO. Setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembes oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

Read more

Set Kurus Bajet Pilihan Ramai

  Tercari-cari suplemen untuk menguruskan badan secara sihat dan tidak membahayakan ? dan yang pasti set kurus ini mampu dimiliki oleh semua orang, kerana harganya yang berpatutan. Saya ada cadangan yang baik untuk anda amalkan.. Set Kurus Bajet Pilihan ramai menjadi kegemaran ramai pelanggan saya. Mereka cukup berpuashati bila mula mengamalkannya.. kerana, bukan sahaja mendapat berat badan yang diidamkan tetapi

Read more

ESP Shaklee Pudarkan Parut dan Strecth Mark

  betul ke ESP Shaklee boleh pudarkan parut strecth mark? macam tak percaya kan? sebab saya sendiri pun tak pernah sangka, bahawa ia benar-benar berlaku. pengalaman saya, mengandungkan anak pertama pada tahun 2007, saya betul2 menggamalkan vitamin yang dibekalkan oleh pihak klinik. al-maklumlah, pengalaman pertama hamil kan? mestilah ikut aje arahan yang diberikan :). tetapi pengalaman yang tidak boleh dilupakan

Read more
1 2