Tag Archives: pudarkan parut

Antara killer product @mamahusnadotcom   Vitamin C dan GLA COMPLEX Mesti nak tau sebab apa “diorang” berdua ni jadi rebutan kan? anjalkan kulit kecutkan jerawat pudarkan jeragat cantikkan kulit tingkatkan sistem imun bantu atasi masalah inflamasi kulit mengawal sistem hormon badan Bestkan.. sebab tu jadi killer produk k.sarah 1 tablet sehari aje. Vita c tahan untuk 6 bulan ! Harga?

Read more

Vitamin Paling Feveret Yang Menjadi Pilihan

Assalamualaikum. Ada yang bertanya saya, antara vitamin yang saya consume, mana paling menjadi feveret? termenung saya nak jawab, sebab semua vitamin yang saya ambil adalah feveret saya. serba salah jadinya. Tapi dia nak tahu 1 je, so saya terpaksa pilih antaranya, Oh, hati saya berbelah bagi! So, Energizing Soy Protein menjadi pilihan Sebab?  Sebab ia adalah milkbooster dan membekalkan tenaga

Read more

Wajah Kembali Berseri Dan Tidak Kusam Lagi

set kecantikan

Assalamualaikum, Petang ni nak berkongsi testimoni kawan SID saya dalam group iReach, sementelah sekarang ni ada contest poster iReach, so ramai yang berkongsi poster yang cun melecun. Puan Lydia Bulan berkongsi bagaimana Set Kecantikan Shaklee membantu mengatasi masalah kulit kusam, jerawat,kulitberminyak dan kulit tidak sekata, Perhatikan gambar yang dikongsikan dan ikuti catatan beliau. Ini testimoni saya sendiri,kulit kusam + jerawat

Read more

Produk Shaklee Yang Menjadi Pilihan Customer Mamahusnadotcom

Assalamualaikum. Pagi ni kaksarah nak kongsikan cerita yang biasa-biasa aje iaitu Killer Product oleh pelanggan  k.sarah. Tadaaa…. Antara killer product yang biasanya menjadi pilihan customer k.sarah ialah ……………………………………………………………. . . . .   Vitamin C dan GLA COMPLEX Mesti nak tau sebab apa “diorang” berdua ni jadi rebutan kan? <3 anjalkan kulit <3 kecutkan jerawat <3 pudarkan jeragat <3 cantikkan kulit

Read more

Siapa Yang Lebih Memerlukan Vitamin C Antara Lelaki dan Perempuan

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.   Cuba teka siapa yang lebih memerlukan vitamin C antara lelaki dan wanita? Dapat teka tak? Sebenarnya wanita lebih memerlukan vitamin c sebanyak 90mg . Manakala golongan lelaki hanya memerlukan sebanyak 75mg sahaja. Istimewanya Vitamin C shaklee ialah setiap 1 tablet bersamaan dengan 7 biji buah oren. Agaknya larat tak nak makan 7 biji buah oren sehari? K.sarah surrender

Read more

Vitamin Paling Popular dalam list Vitamin Mamahusnadotcom

  Assalamualaikum,   Ada yang bertanya saya, antara vitamin yang saya consume, mana paling menjadi feveret? termenung saya nak jawab, sebab semua vitamin yang saya ambil adalah feveret saya. serba salah jadinya. Tapi dia nak tahu 1 je, so saya terpaksa pilih antaranya, Oh, hati saya berbelah bagi! So, Energizing Soy Protein menjadi pilihan Sebab? <3 Sebab ia adalah milkbooster

Read more

Mereka Sudah Mengamalkan ESP Shaklee dan Terkejut dengan hasilnya, anda bila lagi?

Mereka dan saya semestinya sudah mengamalkannya. Bagaimana dengan pembaca blog mama? dah mencubanya? Ada yang mula-mula cuba minum ESP  bagitau, tak sedaplah, rasa macam tu aje. So diorang stop minum ESP Shaklee tapi bila mama tanya cara mereka minum dan bancuh ESP Shaklee , oh.. kalau bancuh dengan betul, pasti mereka akan kata sedap, delicious gitu.. Kajian menunjukkan pengguna setia Shaklee akan

Read more

Muka Glowing dan Parut Jerawat Pudar dengan Pengambilan ESP

testimoni esp

Assalamualaikum….   Petang-petang ni mama nak kongsikan kepuasan pengguna ESP yang sebenarnya ambil ESP untuk masalah letih dan lesu, tapi tahu tak apa yang dia dapat selain bertenaga? Ya! kulit muka  glowing dan parut jerawat pudar secara tidak sengaja .. ops… bukankah itu satu bonus kepada beliau? Cuba lihat gambar yang dikongsikan beliau.   berbezakan??? lebih gebu, anjal dan licin…

Read more
1 2