Tag Archives: pencuci serbaguna

Masalah sakit telinga kembali baik selepas meminum vivix

Assalamualaikum dan salam ukhuwwah.   Apa khabar hari ini ?Alhamdulillah sihat kan? Dalam kita menikmati kesihatan,  jangan dilupa mengucapkan syukur kepadaNYA kerana kita masih lagi diberi nikmat dan peluang untuk menikmati hari-hari yang menggembirakan bersama keluarga. Entry kali ni saya mahu berkongsi kegembiraan seorang ibu kerana tidak lagi menderita sakit telinga. Tak tahan menanggung sakit telinga. Faham-fahamlah kan.. kalau dah

Read more

Cara cuci Cooler Bag baby supaya kembali bersih dengan pencuci serbaguna semulajadi tanpa bahan kimia dan toksid

Assalamualaikum   Cooler bag yang digunakan untuk penyimpanan EBM Amierah cepat sangat naik bintik-bintik hitam aka taik lalat. Basuh pun susah tanggal. Takkan nak rendam dengan bleach kan?  Sangat-sangat tak sesuai. Yelah berkimia pastu nak simpan stok susu Amierah. Hish sorry to say. No No No !! Satu hari, ada sahabat dalam group whatsapp TBK berkongsi cara membersihkannya. Dengan menggunakan

Read more