Tag Archives: kurus lepas bersalin

Rugi Tak Rebut Peluang Promosi Oktober Yang Sangat Awesome

Assalamualaikum. Oktober bulan yang sangat awesome bagi saya. Yelah, bulan kelahiran kan putri sulung dan mamanya ūüôā Bahkan lagi awesome , bila promosi bulan ini berbeza daripada bulan-bulan lepas. Ya, pasti nak tahu kan? Memang best lah untuk siapa yang grab peluang ini. PROMOSI 1¬† Omegaguard untuk seisi keluarga. Ya, boleh 🎁hadiahkan buat : Suami ‚ě°ÔłŹ kecergasan dan kesihatan jantung.

Read more

Ostematrix Shaklee bukan Sekadar Kalsium Biasa

Assalamualaikum semua? apa khabar ? Alhamdulillah minggu ni mamahusnashoppe nak perkenalkan kawan-kawan , bakal pembeli semua dengan OsteMatrix… bukan cerita The Matrixs ye!! Suka minum susu tak? setiap hari ¬†, cuba periksa dan tanya diri sendiri, dah minum susu? jangan ingat kita sebagai dewasa tidak memerlukan susu sebagai hidangan harian ..jika tidak suka minum susu macamana? Ostematrix lah jawapan yang

Read more

Vitamin Paling Popular dalam list Vitamin Mamahusnadotcom

  Assalamualaikum,   Ada yang bertanya saya, antara vitamin yang saya consume, mana paling menjadi feveret? termenung saya nak jawab, sebab semua vitamin yang saya ambil adalah feveret saya. serba salah jadinya. Tapi dia nak tahu 1 je, so saya terpaksa pilih antaranya, Oh, hati saya berbelah bagi! So, Energizing Soy Protein menjadi pilihan Sebab? <3 Sebab ia adalah milkbooster

Read more

kurus Lepas Bersalin Tanpa Susutkan Susu Badan ? Ikuti pengakuan Ibu ini yang turun 20kg

Wow!!! Kurus 20kg … mana tak bestnya kan? sape yang tak nak kembali kurus dan muda setelah bersalin? Ada orang kata lepas bersalin adalah waktu terbaik untuk kembali kurus, betul ke? nak tahu betul atau tidak? Ikuti pengakuan sebenar Ibu Muda ini yang telah turun 20kg setelah kelahiran anak ketiga beliau. Apa yang menyebabkan beliau boleh turunkan berat sehingga 20kg?

Read more

Set Kurus Bajet Pilihan Ramai

  Tercari-cari suplemen untuk menguruskan badan secara sihat dan tidak membahayakan ? dan yang pasti set kurus ini mampu dimiliki oleh semua orang, kerana harganya yang berpatutan. Saya ada cadangan yang baik untuk anda amalkan.. Set Kurus Bajet Pilihan ramai menjadi kegemaran ramai pelanggan saya. Mereka cukup berpuashati bila mula mengamalkannya.. kerana, bukan sahaja mendapat berat badan yang diidamkan tetapi

Read more

Testimoni Set Kurus Bajet Shaklee

                        apa khabar semua? masih dalam mood raya ke? menghadiri jamuan rumah terbuka kawan-kawan dan sanak saudara? ish… kalau dah menghadiri jamuan, jangan harap nak kontrol makan. rasa tergoda dengan menu yang disediakan, menyebabkan tangan pantas mengambil makanan yang dihidangkan, tanpa mengira kalori yang dah masukkan?? eii…. rosak diet

Read more

ESP MEMBANTU MENYUSUKAN SI KEMBAR

bagaimana gembiranya seorang ibu kerana dapat memberikan yang terbaik buat si kembarnya. ¬† ESP banyak membantu dalam menyusukan kembar beliau, Testimoni¬†Anna Meal “salam..ari ni saya nak share testimoni saya pasal ESP…Percaya x percaya dah 1 tahun 1 bulan saya fully bf kembar!!!! Syukur sgt2 !!!! Moga impian tuk bf kembar hingga mereka umur 2 tahun tercapai !!!Alhamdullilah ESP membantu saya

Read more

Soalan glamer tentang set kurus …berapa lama ambil masa utk kurus???

Saya sering ditanya berkenaan dengan kesan pengambilan set kurus bajet shaklee. Soalan yang kerap ditanya ialah : “Berapa lama /minggu boleh nampak kesannya?” Baiklah tuan/puan.. Sebelum ni saya dah kongsikan tips penurunan berat badan Setiap individu berbeza dan tidak sama. Pertama nya kita kena kenal pasti kadar metabolisme tubuh kita Sebab metabolisme yang tinggi akan membantu mempercepatkan proses penurunan berat

Read more

Kuruskan Badan Dengan Omegaguard Shaklee

Assalamualaikum…………………………………… ¬† mengalami masalah berat badan? saya juga sedang mengalami dilema ini . saya sedang berusaha menurunkan berat badan.. mahu bersama saya? antara suplemen yang saya ambil ialah Omegaguard Shaklee. ¬† alangkah gembiranya hati, jika boleh kembali pada berat asal semasa zaman mula-mula bekerja.. psss zaman belajar .. saya terlebih kurus… *stress belajar katakan >>> ¬† tapi sekarang, tidaklah saya

Read more