Tag Archives: kelebihan menjadi ahli shaklee

Rebut Peluang Dapatkan Shaker Limited Edition Dengan Pendaftaran Ahli Shaklee

Assalamualaikum Entry hari ni, saya nak kongsikan berita gembira buat semua pembaca. Peluang untuk dapatkan Shaker Limited Edition yang sangat eksklusif ini hanya untuk anda. Khas untuk anda yang mahu mendaftar ahli Shaklee dan pengguna setia vitamin Shaklee yang masih belum mendaftar keahlian, peluang untuk anda daftar dan dapatkan Shaker yang eksklusif ini. Untungnya jadi ahli, setiap pembelian anda layak

Read more

Dengan Modal RM 79 Anda Boleh Memulakan Bisnes Anda Sendiri

Fikirkan apa yang boleh dibuat dengan modal RM79 pada hari ini? Tapi dengan kami, anda boleh bermula. Hari ni kaksarah buka peluang kepada adik kakak , para surirumah atau mereka yang bekerja yang mahu berbisnes tetapi ada masalah kekangan MODAL. DENGAN RM79 , adik kakak dah boleh mula berbisnes. Tanpa perlu : Kedai Stok   Apa yang perlu adalah SMARTPHONE

Read more

4 Kelebihan Apabila Anda Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Assalamualaikum. Ramai yang tanya apa untungnya jadi ahli Shaklee, so kali ni saya nak cerita 4 je point utama kenapa anda wajib jadi ahli. Kalau tak jadi ahli, anda akan rugi dan menyesal. Kenapa Anda Perlu Jadi Ahli  Dapat Beli Produk Lebih Jimat Pada Harga Ahli dengan komisyen 20-30% Dengan setiap pembelian produk, anda akan mendapat point/uv. Sekiranya UV mencapai

Read more

Takde Idea Nak Buat Bisnes Apa? Jom Sertai Saya

Assalamualaikum. Adakah anda : nak berbisnes tetapi takde idea nak bisnes apa? Takde modal? Nak bisnes yang ada mentor/coach? Nak tambah pendapatan? Jika jawapannya “YA” , anda adalah calon yang kami cari. Dengan hanya sedikit pelaburan “RM 75” anda sudah bersedia untuk memulakan perniagaan anda. Apa yang perlu anda buat dengan RM 75? Daftar sebagai Shaklee Independent Distributor dan anda akan

Read more

Shaklee National Conference 2016 Menjadikan Pandangan Adibah Noor terhadap Shaklee Berubah

Assalamualaikum, Kali pertama sepanjang bergelar SID, menjejakkan kaki ke Shaklee National Conference 28 Mei lepas, memberi semangat baru kepada saya. Malah, pabila emcee iaitu Adibah Noor juga berkongsi  pandangan peribadi beliau sepanjang menjadi emcee tentang Shaklee yang berbeza dengan MLM yang lain. itu menjadikan hujah bahawa tak rugi berada dalam dunia suplemen tertua ini. Kesimpulan yang dapat diambil daripada ulasan beliau: Warga

Read more

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee semudah ASB

Assalamualaikum dan salam ukhuwwah.   Macam main saham ASB kan? tapi.. saya bukan nak cerita macamana cara nak join ASB. Tapi kalau uoals tengok tajuk tu pun dah tahu story mory saya hari nikan? Shaklee lagi,  kan saya ahli shaklee mesti cerita kebaikan yang dah saya perolehi sepanjang jadi ahli, betul tak?   Kenapa semudah ASB? Let ‘s read it , why ASB A for

Read more

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum…Mahu tahu apa kelebihan menjadi ahli Shaklee? tidak semestinya untuk dijadikan sebagai bisnes.tapi…. jika anda pengguna tegar Vitamin Shaklee, sebaiknya anda mendaftar menjadi ahli kerana banyak keuntungan dan penjimatan yang akan dapat. biasa mempunyai kad keahlian spt kad JUSCO, MYDin ,Bonuslink? Ada harga member dan ada point kan..,dan cukup point tertentu, anda boleh menebusnya dengan barangan tertentu. Keahlian Shaklee juga begitu,

Read more