Tag Archives: kecantikan

Vitamin Paling Feveret Yang Menjadi Pilihan

Assalamualaikum. Ada yang bertanya saya, antara vitamin yang saya consume, mana paling menjadi feveret? termenung saya nak jawab, sebab semua vitamin yang saya ambil adalah feveret saya. serba salah jadinya. Tapi dia nak tahu 1 je, so saya terpaksa pilih antaranya, Oh, hati saya berbelah bagi! So, Energizing Soy Protein menjadi pilihan Sebab?  Sebab ia adalah milkbooster dan membekalkan tenaga

Read more

Wajah Kembali Berseri Dan Tidak Kusam Lagi

set kecantikan

Assalamualaikum, Petang ni nak berkongsi testimoni kawan SID saya dalam group iReach, sementelah sekarang ni ada contest poster iReach, so ramai yang berkongsi poster yang cun melecun. Puan Lydia Bulan berkongsi bagaimana Set Kecantikan Shaklee membantu mengatasi masalah kulit kusam, jerawat,kulitberminyak dan kulit tidak sekata, Perhatikan gambar yang dikongsikan dan ikuti catatan beliau. Ini testimoni saya sendiri,kulit kusam + jerawat

Read more

Produk Shaklee Yang Menjadi Pilihan Customer Mamahusnadotcom

Assalamualaikum. Pagi ni kaksarah nak kongsikan cerita yang biasa-biasa aje iaitu Killer Product oleh pelanggan  k.sarah. Tadaaa…. Antara killer product yang biasanya menjadi pilihan customer k.sarah ialah ……………………………………………………………. . . . .   Vitamin C dan GLA COMPLEX Mesti nak tau sebab apa “diorang” berdua ni jadi rebutan kan? <3 anjalkan kulit <3 kecutkan jerawat <3 pudarkan jeragat <3 cantikkan kulit

Read more

Siapa Yang Lebih Memerlukan Vitamin C Antara Lelaki dan Perempuan

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.   Cuba teka siapa yang lebih memerlukan vitamin C antara lelaki dan wanita? Dapat teka tak? Sebenarnya wanita lebih memerlukan vitamin c sebanyak 90mg . Manakala golongan lelaki hanya memerlukan sebanyak 75mg sahaja. Istimewanya Vitamin C shaklee ialah setiap 1 tablet bersamaan dengan 7 biji buah oren. Agaknya larat tak nak makan 7 biji buah oren sehari? K.sarah surrender

Read more

Promosi Februari 2016 datang lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Tak terlambat lagi nak maklumkan promosi sepanjang Februari yang sangat ohsem ni. Promosi kali ini bertepatan dengan isu sekarang iaitu penyebaran Virus Zika yang sangat membimbangkan. Katanya virus ni dah sampai ke Thailand. Minta dijauhkan ia daripada keluarga dan sanak saudara serta rakyat Malaysia khususnya.   Sebagai ibu ayah, pastikan keluarga kita terjaga dan mohon doa

Read more

Kekal Cantik dengan Vitamin C Sustained Release Vita-Plus 500 mg

Vitamin C-Plus Shaklee berbeza dengan vitamin C yang lain. ianya semulajadi dan tiada bahan pewarna dan pengawet.   kenapa Vitamin C-Plus ?? istimewanya setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya. Dengan time released atau pelepasan 100mg setiap 1  jam secara berperingkat. pelepasan untuk 5 jam tetapi ia akan kekal selama 24 jam di dalam plasma darah

Read more

Mereka Sudah Mengamalkan ESP Shaklee dan Terkejut dengan hasilnya, anda bila lagi?

Mereka dan saya semestinya sudah mengamalkannya. Bagaimana dengan pembaca blog mama? dah mencubanya? Ada yang mula-mula cuba minum ESP  bagitau, tak sedaplah, rasa macam tu aje. So diorang stop minum ESP Shaklee tapi bila mama tanya cara mereka minum dan bancuh ESP Shaklee , oh.. kalau bancuh dengan betul, pasti mereka akan kata sedap, delicious gitu.. Kajian menunjukkan pengguna setia Shaklee akan

Read more

Panduan Memilih Vitamin B-Complex yang Terbaik dan Semulajadi Sebagai Suplemen Harian Kita

Assalamualaikum & Salam Ukhuwwah kali ni mama  nak kongsi cara memilih B-Complex yang terbaik dan semulajadi sebagai suplemen harian kita. Setiap orang yang ambil suplemen sudah pasti tak tinggal B-Complex kan? tambah-tambah kalau ibu yang hamil. Asid Folik penting di ambil sekurang-kurang 3 bulan sebelum pregnant tau. So kalau ada yang merancang nak tambah baby, sila pastikan ambil asid folik

Read more
1 2