Tag Archives: ESP Shaklee

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape yang ada masalah ni memang sangat direkomenkan. Pengalaman mengandung dengan masalah muka yang hodoh, selulit, ketiak dan leher hitam adalah sesuatu yang sangat menakutkan bagi ibu mengandung. Tapi semua ini pasti akan berakhir dengan pengambilan ESP yang kaya dengan protein.

Read more

Vitamin Paling Feveret Yang Menjadi Pilihan

Assalamualaikum. Ada yang bertanya saya, antara vitamin yang saya consume, mana paling menjadi feveret? termenung saya nak jawab, sebab semua vitamin yang saya ambil adalah feveret saya. serba salah jadinya. Tapi dia nak tahu 1 je, so saya terpaksa pilih antaranya, Oh, hati saya berbelah bagi! So, Energizing Soy Protein menjadi pilihan Sebab?  Sebab ia adalah milkbooster dan membekalkan tenaga

Read more

Vitamin Paling Popular dalam list Vitamin Mamahusnadotcom

  Assalamualaikum,   Ada yang bertanya saya, antara vitamin yang saya consume, mana paling menjadi feveret? termenung saya nak jawab, sebab semua vitamin yang saya ambil adalah feveret saya. serba salah jadinya. Tapi dia nak tahu 1 je, so saya terpaksa pilih antaranya, Oh, hati saya berbelah bagi! So, Energizing Soy Protein menjadi pilihan Sebab? <3 Sebab ia adalah milkbooster

Read more

Kisah Cinta Ibu-Ibu dengan Keaslian Soya Yang Non-Gmo Yang Hot dan Glamer

Assalamualaikum, Hehe, gempak ke bunyi tajuk tu? siap hot dan paling glamer. kenapa hot dan glamer , ada 2 sebab ūüėČ Sebab yang pertama : Stok last year licin kena serbu oleh ibu-ibu bahkan mereka yang belum bergelar ibu pun pakat berebut kerana effect yang diperolehi hasil mengambil atau minumnya setiap hari. tak susah sebenarnya nak minum soya ni, masukkan

Read more

Mereka Sudah Mengamalkan ESP Shaklee dan Terkejut dengan hasilnya, anda bila lagi?

Mereka dan saya semestinya sudah mengamalkannya. Bagaimana dengan pembaca blog mama? dah mencubanya? Ada yang mula-mula cuba minum ESP  bagitau, tak sedaplah, rasa macam tu aje. So diorang stop minum ESP Shaklee tapi bila mama tanya cara mereka minum dan bancuh ESP Shaklee , oh.. kalau bancuh dengan betul, pasti mereka akan kata sedap, delicious gitu.. Kajian menunjukkan pengguna setia Shaklee akan

Read more

Promosi Bulan September 2015 yang sangat Awesome

Esp Shaklee

Assalamualaikum Pejam celik, dah bulan September dah kan? cepatnya masa berlalu, makin lama makin cepat. perasan tak? Dah masuk hari ke4 bulan September, baru mama ada kesempatan nak update promosi terbaru untuk bulan ni. Mesti ramai yang nak tahu Promosi Bulan September 2015 yang awesome kan ? memandangkan bulan lepas promosi nya sangat berbeza. Yang pasti, ramai ahli Shaklee dan

Read more

Testimoni ESP Shaklee : ESP Cinta Hati Kedua Selepas Suami? Biar betul?

Dah lama tak kongsikan tentang testimoni kan? kali mama nak cerita dan kongsikan kisah cinta dan testimoni ESP Shaklee  menjadi cinta hatinya selepas en suami, wah! kenapa ya begitu sekali kok? Menurut Pn Adleen Sweetie, hasil daripada mengambil  ESP Shaklee sebagai sarapan setiap pagi, beliau dapati ESP Shaklee membantu memulihkan masalah kulit beliau. Antara testimoni ESP Shaklee yang disenaraikan oleh beliau ialah.. 1.Menjadikan kulitnya anjal,

Read more