Tag Archives: contest and giveaway

Tersenarai dalam Bloglist Bulan Mei By Shawal

Assalamualaikum Alhamdulillah, hari ni check in blog sendiri, so ada beberapa komen yang datang dari entry giveaway yang saya join baru baru ini. Tergerak nak blogwalk, nak tahu siapa pemenang kan, mana tahu ada rezeki ūüôā Rupanya, betul lah ada rezeki untuk blog mamahusna.com tersenarai dalam bloglist bulan Mei dalam blog Shawal . ni link senarai pemenang¬† terima kasih pada

Read more

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Assalamualaikum, Alhamdulillah awal 2016, memulakan langkah dengan mengambil peluang menyertai Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 anjuran Tuan Hasrul Hassan Mamahusnadotcom mula bertapak dalam dunia blogging akhir tahun 2007 dengan platform blogspot “damaiimpian”. Pada 2013, mengambil langkah dengan bertukar platform kepada wordpress dengan domain mamahusnadotcom. Mamahusnadotcom menumpukan kepada item utama iaitu perkongsian tentang suplemen kesihatan yang diamalkan dan bagaimana mengembangkan

Read more

Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

  Assalamualaikum dan salam sejahtera Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015¬†bermula pada jam¬†10.00 malam 17 OGOS 2015¬†hingga¬†11.59 malam 31 OGOS 2015.¬†Menawarkan hadiah yang bernilai¬†RM 155.00¬†untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di¬†SINI… Semua blogger dijemput join untuk menyertai¬†Giveaway¬†ini.   Syarat-syaratnya : 1.¬†Wajib Follow¬†Blog Sponsor |¬†Diari Jejaka Hangat¬†|¬†Wan Sarah¬†|¬†Cik Miela¬†|¬†Missakuradiary¬†|¬†Aderakukeysah¬† |¬†Awansayatasana¬†|¬†Azirahman¬†|¬†Yayacendana¬†| Nizam |   2.¬†Wajib Like¬†Fanpage Sponsor   3.¬†Follow¬†¬†Instagram Sponsor ¬†|¬†Aerill_Hassan¬†|¬†Barbieshia¬†|¬†Bahejabelladotcom¬†|¬†Norazilah72¬†|¬†Yayacendana¬†|   5.

Read more

Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com

Assalamualaikum dan salam ukhuwwah semua dah lama tak join segmen macam ni, hari ni mama mencuba nasib, mana tahu ada rezeki boleh tersenarai dalam bloglist Mialiana.com ūüôā Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 10 Ogos 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua

Read more

Simple Segmen By Ainim Rashihah

Assalamualaikum… Hari cuti begini, Ainim nak buat simple segmen khas buat pengikut dan juga pembaca blog AinimRashihah.blogspot.com. Segmen ni kita main klik klik je tau. Syarat segmen pun mudah sesangat. 1 – Buat satu entri dengan tajuk “Simple Segmen By Ainim Rashihah” 2 – Terbuka untuk pengikut dan pembaca blog ini. Kalau belum, sila follow dulu ya. 3 – WAJIB

Read more