Tag Archives: Coaching & Motivasi

Bengkel e-Usahawan Di Wisma Al-Amin Yang Sangat Best

bengkel e-usahawan

Assalamualaikum. Jumaat 24 Februari 2017,  alhamdulillah diizinkan Allah untuk bersama-sama mengikuti bengkel e-Usahawan yang dianjurkan oleh  MDEC (Malaysian Development Economic Digital ) . Berkebetulan Trainer Salwa Saleh dari salwasaleh.com sedang bercuti di Kelantan, kesempatan ini diambil oleh group iReach Kelantan untuk berbengkel bersama beliau. Kalau diikutkan, bengkel ini tidak menetapkan apa-apa bayaran. Yes!!! percuma aje, tetapi untuk kursus yang dianjurkan di

Read more

Momentum 2017

2016 – perginya takkan kembali lagi. Walaupun masih banyak target yang tidak tercapai, usah kecewa. Bangun dan bangkitlah wahai diri. 2017 Langkah semakin laju, momentum Semakin dirasai. Alhamdulillah, permulaan yang baik bagi 2017, walaupun suasana dan cuaca di sini masih tidak menentu. Masih bersiap siaga dengan kemungkinan banjir, tetapi semangat tetap membara. Tinggalkan 2016 dengan kisah suka duka, gembira dan

Read more

Apa Impian Anda?

Impian? Semua orang mempunyai impian yang mahu digapai dan dikecapi kan. Saya doakan semoga semua yang membaca post ni dapat mencapai impian anda. Impian saya? Impian saya mahu capai kebebasan masa dan kewangan dan melihat ramai orang sihat dengan vitamin semulajadi ini. Caranya saya mesti buat bisnes SHAKLEE ini dengan lebih bersungguh. Kenapa Saya pilih SHAKLEE? Kerana ramai yang sudah

Read more

Cara Urus Bisnes walaupun bekerja

Cara Urus Bisnes walaupun bekerja.

Banyak aplikasi yang boleh digunakan untuk menguruskan bisnes walaupun kita masih bekerja. Malah walaupun kita wahm di rumah. Aplikasi ini memudahkan segala urusan bisnes saya. Walaupun setiap hari sibuk dengan kerja hakiki. Kena pandai schedule tugasan supaya tidak ada yang berkecil hati. Dalam masa yang sama bisnes tetap berjalan. Antara aplikasi yang digunakan ialah : Buffer untuk shedule post di

Read more

Pengalaman Jatuh Bangun Dalam Bisnes Shaklee

4 tips atasi ketakutan

Ada masanya kita berada di atas dan di bawah Itu lumrah. Bila jatuh atau gagal, kita dapat sesuatu untuk dipelajari Begitu juga dalam bisnes Shaklee. Ada ketikanya saya langsung tak dapat maintain jualan produk Ada ketikanya jualan yang tak disangka sangka. Walau macam macam khabar angin datang, Tapi semua itu, tidak memadamkan semangat. Semangat untuk saya kongsikan kebaikan produknya. Membantu

Read more

Kenapa Saya Perlu Kembangkan Empayar Bisnes?

networking

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Dulu jadi ahli sekadar mahu mendapatkan kesihatan yang lebih baik. Tak sangka pula bila dan amalkan Shaklee untuk penyusuan, banyak bonus lain yang diperolehi. Antaranya : Masalah kesihatan yang dialami sebelum ni semakin baik dari hari ke hari. Dapat bernetworking. maksudnya dapat menjalinkan ukhuwwah dengan group besar iReach dan Euphoria yang sangat awesome dan support each

Read more

Takde Idea Nak Buat Bisnes Apa? Jom Sertai Saya

Assalamualaikum. Adakah anda : nak berbisnes tetapi takde idea nak bisnes apa? Takde modal? Nak bisnes yang ada mentor/coach? Nak tambah pendapatan? Jika jawapannya “YA” , anda adalah calon yang kami cari. Dengan hanya sedikit pelaburan “RM 75” anda sudah bersedia untuk memulakan perniagaan anda. Apa yang perlu anda buat dengan RM 75? Daftar sebagai Shaklee Independent Distributor dan anda akan

Read more
1 2 3