Tag Archives: cara menghilangkan jeragat

Siapa Yang Lebih Memerlukan Vitamin C Antara Lelaki dan Perempuan

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.   Cuba teka siapa yang lebih memerlukan vitamin C antara lelaki dan wanita? Dapat teka tak? Sebenarnya wanita lebih memerlukan vitamin c sebanyak 90mg . Manakala golongan lelaki hanya memerlukan sebanyak 75mg sahaja. Istimewanya Vitamin C shaklee ialah setiap 1 tablet bersamaan dengan 7 biji buah oren. Agaknya larat tak nak makan 7 biji buah oren sehari? K.sarah surrender

Read more

Cara Mudah Masker Dengan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum Hari ni, saya nak kongsikan cara yang mudah untuk membuat masker. Dengan menggunakan Vitamin C shaklee.   Caranya Patahkan 1 tablet vitamin C Shaklee kepada 3 bahagian 1 sudu air untuk merendamkan vitamin C biarkan selama 5 minit kemudian hancurkan dan sapu diseluruh muka biarkan selama 30 minit dan bilas dengan air biasa.   Kelebihan Masker Vitamin C Menegangkan

Read more

3 Generasi Awet Muda dengan Vitamin C semulajadi yang diambil secara istiqamah

Assalamualaikum Dah tahu kan promosi bulan ni? ya, saya dah upkan entry berkenaan lastweek, boleh rujuk SINI   hari ni saya mahu kongsikan bagaimana Vitamin C Plus sustained Release andai di amalkan secara konsisten setiap hari memberikan result yang sangat positif untuk pengamalnya. Sebelum saya teruskan celoteh saya ini, ehem! marilah kita sama-sama melihat, merenung dan menatap sedalam-dalamya gambar yang saya

Read more

Kekal Cantik dengan Vitamin C Sustained Release Vita-Plus 500 mg

Vitamin C-Plus Shaklee berbeza dengan vitamin C yang lain. ianya semulajadi dan tiada bahan pewarna dan pengawet.   kenapa Vitamin C-Plus ?? istimewanya setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya. Dengan time released atau pelepasan 100mg setiap 1  jam secara berperingkat. pelepasan untuk 5 jam tetapi ia akan kekal selama 24 jam di dalam plasma darah

Read more

Promosi November Pastinya menjadi kegemaran Kaum Wanita

Assalamualaikum selamat berhujung minggu Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? apa lah yang best pada promosi  November ni? Yang nak kulit wajah glowing, tegang dan clearkan jerawat, ni memang the best untuk semua tau. ya.. tepat sekali, Sustained Release Vitamin C Plus menjadi pilihan untuk buy 6 Free 1. Tak nak beli banyak? takpe, boleh pilih beli 2 botol untuk promosi twin

Read more

Kisah Cinta Ibu-Ibu dengan Keaslian Soya Yang Non-Gmo Yang Hot dan Glamer

Assalamualaikum, Hehe, gempak ke bunyi tajuk tu? siap hot dan paling glamer. kenapa hot dan glamer , ada 2 sebab 😉 Sebab yang pertama : Stok last year licin kena serbu oleh ibu-ibu bahkan mereka yang belum bergelar ibu pun pakat berebut kerana effect yang diperolehi hasil mengambil atau minumnya setiap hari. tak susah sebenarnya nak minum soya ni, masukkan

Read more

Promosi Bulan September 2015 yang sangat Awesome

Esp Shaklee

Assalamualaikum Pejam celik, dah bulan September dah kan? cepatnya masa berlalu, makin lama makin cepat. perasan tak? Dah masuk hari ke4 bulan September, baru mama ada kesempatan nak update promosi terbaru untuk bulan ni. Mesti ramai yang nak tahu Promosi Bulan September 2015 yang awesome kan ? memandangkan bulan lepas promosi nya sangat berbeza. Yang pasti, ramai ahli Shaklee dan

Read more
1 2