Tag Archives: cara hilangkan parut chicken pox

Produk Shaklee Yang Menjadi Pilihan Customer Mamahusnadotcom

Assalamualaikum. Pagi ni kaksarah nak kongsikan cerita yang biasa-biasa aje iaitu Killer Product oleh pelanggan  k.sarah. Tadaaa…. Antara killer product yang biasanya menjadi pilihan customer k.sarah ialah ……………………………………………………………. . . . .   Vitamin C dan GLA COMPLEX Mesti nak tau sebab apa “diorang” berdua ni jadi rebutan kan? <3 anjalkan kulit <3 kecutkan jerawat <3 pudarkan jeragat <3 cantikkan kulit

Read more

7 Cara Sediakan Makanan Berkhasiat untuk hidangan Keluarga Tersayang

Nak dapat makanan seimbang dan berkhasiat tidak semudah yang disangka. Pemakanan yang seimbang sangat penting untuk kesihatan tubuh terutamanya untuk keluarga tersayang.   7 Cara Sediakan Makanan Berkhasiat untuk hidangan Keluarga Tersayang   Jom tengok cara yang boleh dilakukan untuk dapatkan makanan  yang berkhasiat untuk famili kita. 1. Buang lemak pada daging dan kulit ayam Caranya dengan membuang lemak pada daging

Read more

Promosi November Pastinya menjadi kegemaran Kaum Wanita

Assalamualaikum selamat berhujung minggu Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? apa lah yang best pada promosi  November ni? Yang nak kulit wajah glowing, tegang dan clearkan jerawat, ni memang the best untuk semua tau. ya.. tepat sekali, Sustained Release Vitamin C Plus menjadi pilihan untuk buy 6 Free 1. Tak nak beli banyak? takpe, boleh pilih beli 2 botol untuk promosi twin

Read more

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat Supaya Boleh JJCM dengan gembira

Sape suka kena chicken pox? takde lah kan, sebab sangat sangat merimaskan dan gatal. kalau kena zaman kita kecil kecil dulu takde masalah sebab kulit atau parut boleh hilang lagi, maklumlah kulit muda lagi masa tu.. tapi … ingatkan budak-budak aje yang kena, rupanya ada juga orang dewasa yang kena chicken pox. tak caya? pengalaman Pn Daya sendiri bagaimana kena

Read more