Tag Archives: buy 6 free 1

Rebut Peluang Dapatkan Shaker Limited Edition Dengan Pendaftaran Ahli Shaklee

Assalamualaikum Entry hari ni, saya nak kongsikan berita gembira buat semua pembaca. Peluang untuk dapatkan Shaker Limited Edition yang sangat eksklusif ini hanya untuk anda. Khas untuk anda yang mahu mendaftar ahli Shaklee dan pengguna setia vitamin Shaklee yang masih belum mendaftar keahlian, peluang untuk anda daftar dan dapatkan Shaker yang eksklusif ini. Untungnya jadi ahli, setiap pembelian anda layak

Read more

Promosi Februari 2016 datang lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Tak terlambat lagi nak maklumkan promosi sepanjang Februari yang sangat ohsem ni. Promosi kali ini bertepatan dengan isu sekarang iaitu penyebaran Virus Zika yang sangat membimbangkan. Katanya virus ni dah sampai ke Thailand. Minta dijauhkan ia daripada keluarga dan sanak saudara serta rakyat Malaysia khususnya.   Sebagai ibu ayah, pastikan keluarga kita terjaga dan mohon doa

Read more

8 Sebab kenapa Perlu pilih Nutriferon untuk meningkatkan sistem imun tubuh kita dan keluarga tersayang

Marilah kita mengenali dan mengetahui kenapa Nutriferon diperlukan ?? Nutriferon adalah produk Shaklee yang dihasilkan bertujuan untuk ‘boost’ sistem perlindungan imuniti tubuh – interferon.  Interferon adalah sejenis protein yang dihasilkan oleh tubuh kita untuk melawan virus, sekaligus mengelakkan virus tersebut ‘membiak’ dalam tubuh kita. Shaklee telah menjalankan 4 ujian klinikal ke atas Nutriferon bagi memastikan ia benar-benar berkesan untuk menguatkan

Read more

Promosi Januari 2016 Shaklee yang menjadi pilihan

Assalamualaikum . Dengan hati yang gumbira dan excited saya nak kongsikan promosi januari 2016 Shaklee yang hebat dan perlu direbut oleh setiap orang.     1.Promosi beli 6 percuma 1   kalau join keahlian anda akan mendapat keitimewaan berikut  Beli pada harga ahli dengan penjimatan RM 605 Dapat kumpul 708uv Dapat Cash back/bonus pada pertengahan Feb dengan kiraan Uv tersebut. Jika

Read more

Kekal Cantik dengan Vitamin C Sustained Release Vita-Plus 500 mg

Vitamin C-Plus Shaklee berbeza dengan vitamin C yang lain. ianya semulajadi dan tiada bahan pewarna dan pengawet.   kenapa Vitamin C-Plus ?? istimewanya setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya. Dengan time released atau pelepasan 100mg setiap 1  jam secara berperingkat. pelepasan untuk 5 jam tetapi ia akan kekal selama 24 jam di dalam plasma darah

Read more

Promosi November Pastinya menjadi kegemaran Kaum Wanita

Assalamualaikum selamat berhujung minggu Mesti ramai yang tertanya-tanya kan? apa lah yang best pada promosi  November ni? Yang nak kulit wajah glowing, tegang dan clearkan jerawat, ni memang the best untuk semua tau. ya.. tepat sekali, Sustained Release Vitamin C Plus menjadi pilihan untuk buy 6 Free 1. Tak nak beli banyak? takpe, boleh pilih beli 2 botol untuk promosi twin

Read more

Promosi Bulan September 2015 yang sangat Awesome

Esp Shaklee

Assalamualaikum Pejam celik, dah bulan September dah kan? cepatnya masa berlalu, makin lama makin cepat. perasan tak? Dah masuk hari ke4 bulan September, baru mama ada kesempatan nak update promosi terbaru untuk bulan ni. Mesti ramai yang nak tahu Promosi Bulan September 2015 yang awesome kan ? memandangkan bulan lepas promosi nya sangat berbeza. Yang pasti, ramai ahli Shaklee dan

Read more

Cara Tambah Susu Badan supaya Anak Kenyang dan Tak Lapar

Assalamualaikum.. Jom layan testimoni ESP hasil daripada perkongsian kawan-kawan dan saya sendiri yang mencintai dan menggemari ESP yang kaya dengan protein ini. ESP menjadi kegemaran ramai ibu-ibu menyusu diluar sana, termasuk lah mama . mula mengenali dan mencuba ESP bermula tahun 2011 semasa menyusukan anakanda kedua iaitu  Naufal hinggalah kini ESP menjadi minuman kegemaran mama . Setiap bulan memang mama

Read more

7 kejutan sempena tahun baharu 2015 buatkan anda teruja

vivix shaklee

Assalamualaikum dan selamat tahun baharu 2015 buat semua pengunjung mamahusna.com Mama ada beberapa cerita suka duka 2014 terutamanya berkenaan banjir di Kelantan sebab mama pun terlibat sama. Next entry ya. Sebab hari ni mama nak kongsikan 7 kejutan yang boleh buatkan kita semua terkejut beruk.    Ermm.. agaknya apa ya? Tak pernah dalam sejarah selama saya jadi ahli Shaklee. Kebiasaannya

Read more