Stok Shaklee Yang Wajib Ada Di Rumah

Antara stok yang ada kat rumah.
Menanti tuan empunya datang merisik untuk tambah nilai kesihatan mereka.

~~Mostly kebanyakan produk Shaklee k.sarah dah consume, so bila ada customer yang nak cuba, sedikit sebanyak kita dah tahu kebaikan vitamin tersebut, apa tindakbalas yang akan dirasai, apa rasa vitamin ni.

~~Alhamdulillah, makan vitamin ni kena sabar, kalau tak sabar dan nak dapat result dalam masa 2 hari, baik takyah ambil Shaklee.
saya baru amalkan Shaklee dalam tempoh 5 tahun, banyak improve tahap kesihatan terutamanya untuk masalah alahan seafood dan gastrik.
KONSISTEN DAN SABAR keyword utama kat sini.

~~Jika ada yang sedang mencari peluang bisnes, marilah sertai kami, dengan modal keahlian hanya RM69.00 sahaja.
Tapi, k.sarah tak janjikan bulan bintang, duit berkepuk2 dalam masa seminggu, semuanya bergantung kepada usaha kalian, kami akan bagi guideline dan bantu hingga kita sama-sama ke Puncak kejayaan.

Khas untuk customer k.sarah,
bila anda membeli dengan k.sarah,pastinya anda akan dapat :

1. konsultasi secara berterusan dan percuma
2. Tips dan Petua yang eksklusif
3. Di masukkan dalam group whatsapp tapi dengan kerelaan uols lah.
4.Dapat NEWs untuk setiap promosi yang ditawarkan

Pembelian?
Jika nak COD boleh jika anda berada berdekatan
kalau jauh, biarlah Gdex & Pos Laju yang tolong hantarkan ­čÖé

so, jika terbuka hati nak try Shaklee, jangan teragak-agak untuk whatsapp 013-9561249

#tsunamishaklee
#star8
#teamTDL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge