Simple Segmen By Ainim Rashihah

Assalamualaikum…

Hari cuti begini, Ainim nak buat simple segmen khas buat pengikut dan juga pembaca blog AinimRashihah.blogspot.com. Segmen ni kita main klik klik je tau.

Syarat segmen pun mudah sesangat.

1 – Buat satu entri dengan tajuk “Simple Segmen By Ainim Rashihah”
2 – Terbuka untuk pengikut dan pembaca blog ini. Kalau belum, sila follow dulu ya.
3 – WAJIB klik setiap link ‘This’ di bawah ini.
4 – Copy coding yang diberi ini, dan paste ke HTML. Dah siap ikut semua step, Tinggalkan URL            penyertaan di kotak komen dibawah ini ya.
Segmen ni berlangsung sampai hari Ahad, 14 September 2014, jam 8pm je ya. Dah nama pun simple segmen kan. Selamat bersegmen semua.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge