Shaklee Collagen Powder untuk Sihat dan Cantik

bila diperhatikan sekarang ni, kebanyakan produk kecantikan , bahan utama pastinya adalah kolagen. betulkan??? tak perlu saya nak beri contoh produk, anda pun ketahuinya..

 
so , bulan ni, Shaklee buat promosi kolagennya. yang bernama “Shaklee Collagen Powder” TERBUKTI SECARA KLINIKAL DAPAT MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT WAJAH DAN MENGHILANGKAN KEDUTAN SELEPAS MENGGUNAKANNYA SELAMA 8 MINGGU
 
saya pun dah ambil SCP ni dalam 2 kotak, memang result dia .. Alhamdulillah…Alhamdulillah, Alhamdulillah… 
tekstur kulit berbeza-lembab aje.. jeragat yang ada sikit-sikit kat muka ni. dah makin berkurang.. memang berbaloi dengan pelaburan yang dibuat.. adik saya pun dah ambil 2 kotak dan nak order untuk kotak ke 3.
 
apa yang best dengan Shaklee Collagen Powder ni???
 
  • Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen,kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
  • Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
  • Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja. [1box mengandungi 15 uncang]
sumber : website Shaklee.com.my
 
Antara Kesan pengambilan SCP 
 
  •  Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
  •  Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
  •  Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
  •  Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
  •  Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
  •  Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
  •  Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
  •  Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
  •  Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
 
credit : mamafaiz 
 
Memandangkan bulan ni promo SCP
 
saya kongsikan 1 testimoni di bawah :

 

 
 
beli 6 percuma 1 
free keahlian yang bernilai RM 65
Percuma COQ10 yang bernilai RM 124.00
Cash pada November RM 100 +++
 
 
 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

dapatkan konsultasi dan cara makan secara percuma serta tips berkaitan secara PERCuma utk anda pembeli exclusive kami

sms/whatsapp : 0139561249-
sarah-SID 869605
email : mamahusnashoppe@gmail.com
web : http://mamahusna.com/

 

 
 
Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge