Set Penyusuan Eksklusif Shaklee membuatkan saya jatuh cinta dengan Shaklee

Assalamualaikum

 

wah… wah… wah… jatuh cinta ya? detik pengenalan saya dengan Shaklee bermula dengan set yang pertama kali saya cuba iaitu Set Menyusu Shaklee yang amat-amat glamer ketika itu bagi ibu-ibu menyusu.. Percaya tak? jika saya katakan, majoriti ibu-ibu yang menjadi pengedar Shaklee kebanyakkannya adalah mereka yang mula berkenalan dengan set Menyusu? hasil survey yang tak valid saya, memang YA. ūüėČ

Set Menyusu Shaklee yang mula saya ambil ialah Set B, memang membantu saya cergas dan cerdas sepanjang menyusukan Naufal sehingga Naufal berusia 2 tahun 4 bulan. Di samping itu, saya juga mengambil ESP , ostemtarix dan juga Perfomance Drink..

 

nak tahu tak apa yang ada dalam Set Menyusu Shaklee? 

Set Menyusu Shaklee terbahagi kepada 5 jenis iaitu daripada set yang bajet sehingga set premium. so ibu/ayah boleh lah mendapatkannya berdasarkan bajet yang telah disediakan…

1. Set B ; Set Menyusu basic yang mengandungi Vitalea, B-Complex, Vita  C dan Alfalfa

2. Set Eu Four Pack yang mengandungi Vitalea, B-Complex, Vita  C dan Ostematrix (kalsium)

3. Set E  yang mengandungi Vitalea , B Complex, Vita- C, Alfafa, dan Ostematrix

4. Set 3M iaitu set Premium yang mengandungi : Vitalea , B Complex, Vita- C, Alfafa, dan Ostematrix dan tambahan ESP .

5. Set Bajet yang mengandungi ESP dan juga Alfalfa.

untuk maklumat lanjut berkenaan set-set  di atas, ibu/ayah boleh klik di link berikut :

SET PENYUSUAN EKSKLUSIF SHAKLEE

 

Kenapa Set PENYUSUAN EKSKLUSIF Shaklee menjadi pilihan ?

1) dengan pengambilan vitamin, membantu anda bertenaga walau sibuk dengan urusan seharian

2) Berdasarkan pengalaman mereka yang telah memilih dan mengambil set ini, membantu mereka dalam peningkatan pengeluaran susu ibu serta yang paling ‚Äúbest‚ÄĚ susu juga pekat

3) biasanya ibu menyusu akan lenguh-lenguh pinggang tapi dengan set ini, mungkin membantu anda mengatasi masalah sakit dan lenguh pinggang

4) Kulit anda menjadi cantik, gebu dan parut juga pudar dengan pengambilan ESP

5)Nak simpan stok susu ibu pun dah tak stress ‚Äď tapi kena ingat mesti ingat formula bagaimana meningkatkan susu ibu. perlu ada jadual dan amalan yang mesti di ikuti.. tidak boleh bergantung pada suplemen semata-mata ya‚Ķ jangan ambil mudah tau !!! suplemen hanya membantu anda sahaja ‚Ķ

pssss… saya nak kongsikan sedikit tips mudah utk dapatkan Set Penyusuan Eksklusif¬†.. khas untuk ibu…¬†

Tips istimewa untuk ibu ayah dapatkan Set Penyusuan Shaklee .. yang ni memang saya amalkan.. al-maklumlah, dulu-dulu bajet untuk membeli vitamin juga terhad ūüėČ so, saya kongsikan di sini bagaimana saya boleh mendapatkan Set Premium.

Memandangkan setiap Vitamin Shaklee menjimatkan dan mengambil masa yang lama untuk dihabiskan, saya merancang pembelian set Menyusu ini dengan berhemah gitu…

>>>gaji bulan pertama pembelian  saya beli Set B yang boleh diambil sehingga 4-6 bulan, bergantung kepada kuantiti vitamin tersebut, seperti vitamin C sehingga 6 bulan pengambilannya.

>>> gaji bulan kedua, saya beli ESP dan Ostematrix , jadi takdelah rasa terbeban untuk mendapatkan vitamin-vitamin tersebut. Ok tak? agak-agaknya nak ikut tak tips yang saya kongsikan ni?

oh ya, jika ibu berminat untuk mendapatkan Set Menyusu Shaklee, boleh menghubungi saya melalui berikut :cntact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge