Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com

Assalamualaikum dan salam ukhuwwah semua
dah lama tak join segmen macam ni, hari ni mama mencuba nasib, mana tahu ada rezeki boleh tersenarai dalam bloglist Mialiana.com 🙂
Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 10 Ogos 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2015.
tunggu apa lagi… jom support Mia Liana ya…

Comments

  1. ilove bunga says:

    Salam..Jln2 blogwlking sambil follow blog rakan yg blum sya follow.. :).. selamat berjaya.
    [mamahusna] recently posted…Bila Anak Mengamuk ?My Profile

    1. mamahusna says:

      terima kasih kakmia, all the best juga utk kakmia
      [mamahusna] recently posted…Panduan Memilih Vitamin B-Complex yang Terbaik dan Semulajadi Sebagai Suplemen Harian KitaMy Profile

  2. Mimi says:

    Haiii..Saya Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sma..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    Semoga Berjaya.. Ehekk

  3. Syamimi says:

    Assalammualaikum/hai..

    Saya datang balas kunjungan di sini.. Jemput singgah rumah saya jika belum pernah datang ye.. 😉

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html?m=1

    http://hanyadihatiku.blogspot.com

  4. Cx singgah sini daripada segmen yang sama! All the best! :))

    1. mamahusna says:

      thanks CX, nanti kita buat bw . semoga CX pun berjaya ..

    2. Johnette says:

      It’s about time somnoee wrote about this.

    3. jag skickar alltid vidare till typ pay pal, så får dom fortsätta utreda, och stoppa om det nu går, verkar ju vara störd.fick ifrån VISA Mastercard och jag vidarebefordrade det till dom men har ej fått svar av dom än.

      1. Gabrielle says:

        Uhmmm…why are those 'music' and &##9om;vies&339; sites are for? In fact, we're forbidden to upload any movies or music beside homemade things,but i don't think they need separated landing pages…XD

    4. laba diena, norejau pasiteirauti turime nusipirke bilietus is ryanair su persedimu, paanstino lektuvo skrydi 35min. i kuri turim persesti ir mes i ji nebespejame, ar yra ryanair galimybe pasikeisti bilieto laika i velesni (nes yra ta pacia diena skrydis vakare), neprarandant pinigu uz jau nupirktus bilietus?

  5. Alamak. Salah type link plak hehhe.

    cxopportunities.blogspot.com

  6. lady of zfa says:

    hai , ain datang singgah blog awak .
    .
    rajin rajin lah singgah blog ain.
    http://akuainkausiapa.blogspot.com/

  7. mia liana says:

    Salam… Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-peserta-segmen-bloglist-16.html

    Semoga berjaya (^_^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge