Sabun Pencuci Pinggan Shaklee 100 Peratus Semulajadi dan Menjimatkan

Assalamualaikum dan salam ukhuwwah !

 

Siapa dah guna sabun pencuci pinggan mangkuk Shaklee ni memang tak kan berpaling ke jenama lain dah, sebab dengan hanya beberapa titik je mampu cuci pinggan mangkuk yang bertimbun-timbun dalam sink tu.. bukan setakat banyak boleh cuci bahkan ia boleh hilangkan kesan degil lemak- lemak yang biasa kita siram dengan air panas sebelum ni.

Memang power lah, lebih power dari power rangers Lol!!!

mesti tertanya-tanya  macamana sabun pencuci Pinggan Shaklee   ni ye? biso sangat ni.

Ini dia sabun pencuci pinggan Shaklee yang menjadi sebutan dan makin glamer sekarang ni.

sabun pencuci pinggan biodegradable shaklee

 

Dish Wash Liquid Concentrate Shaklee ni sangat-sangat sesuai digunakan oleh mereka yang sensitif dengan produk yang mengandungi kimia.

 

Kelebihan Sabun Pencuci Pinggan Shaklee ni ialah :

  • 100% dari bahan semulajadi iaitu jagung dan kelapa
  • Lembut ditangan dan mudah ditanggalkan
  • selamat digunakan oleh mereka yang kulit sensitif dan mempunyai iritasi
  • efektif untuk membuang kotoran degil dan mempunyai buih yang banyak

kalau nak tahu lebih lagi, jom tengok video di bawah, hasil perkongsian kawan saya Puan Salwa Saleh

Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.

 

Beberapa lagi kelebihan Dish Wash Shaklee yang patut semua tahu iaitu

  1. tanpa phophate
  2. bebas toksik
  3. bebas klorin
  4. ph yang bersesuaian
  5. biodegradable
  6. tanpa dye
  7. serta botolnya juga boleh dikitar semula.

so, bagi pencinta alam sekitar dan dalam menjaga dan memakmurkan bumi yang kita duduki ni, meh lah sama-sama kita menggunakan produk yang selamat dan tiada bahan yang membahayakan.

If nak cuba, just contact mama personally ya, boleh nak sms/whatsapp atau email ..

Pengedar Shaklee Kuala Krai

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge