Rugi Tak Rebut Peluang Promosi Oktober Yang Sangat Awesome

Assalamualaikum.

Oktober bulan yang sangat awesome bagi saya. Yelah, bulan kelahiran kan putri sulung dan mamanya 🙂

Bahkan lagi awesome , bila promosi bulan ini berbeza daripada bulan-bulan lepas. Ya, pasti nak tahu kan? Memang best lah untuk siapa yang grab peluang ini.

PROMOSI 1 

photo_2016-10-02_22-29-39

Omegaguard untuk seisi keluarga.
Ya, boleh 🎁hadiahkan buat :
Suami ➡️ kecergasan dan kesihatan jantung.
Isteri ➡️ kesihatan jantung & penurunan berat badan.
Mak/ayah➡️ kesihatan jantung dan anti inflamasi, masalah alzhemeir.Strok/Darah Tinggi.
Anak-anak ➡️ meningkatkan fokus. Menguatkan ingatan. Membantu menguatkan sistem imun.

Beli 6⃣ free 1⃣. Takde nak berebut seisi keluarga.

Kalau daftar member👥 : anda akan dapat keistimewaan berikut📣 : ✔️ Jimat RM 136.00
✔️keahlian Percuma bernilai RM 68.90
✔️FREE Vitamin C bernilai RM 92.50
✔️Bonus/Cash Back nextmonth RM 38.00 ke atas
✔️layak beli Multifunction Tumbler yang Ekslusif bernilai RM 23.32

whatsapp sekarang untuk order : 013-9561249

PROMOSI 2 

photo_2016-10-02_22-29-28

SUPRISE KAN INSAN TERSAYANG DENGAN NILAI KESIHATAN .

Omegaguard untuk seisi keluarga.

Ya, boleh 🎁hadiahkan buat : 

Suami ➡️ kecergasan dan kesihatan jantung.
Isteri ➡️ kesihatan jantung & penurunan berat badan.
Mak/ayah➡️ kesihatan jantung dan anti inflamasi, masalh alzhemeir.Strok/Darah Tinggi.
Anak-anak ➡️ meningkatkan fokus. Menguatkan ingatan. Membantu menguatkan sistem imun.

Beli 2⃣ diskaun 5%⃣. Kongsi 2 botol untuk seisi keluarga. Atau hadiahkan buat mak ayah dikampung. Kami poskan dan balut jadikan hadiah special untuk insan tersayang.
Pasti gembira mereka menerima hadiah kesihatan ini.

whatsapp sekarang untuk order : 013-9561249

PROMOSI 3 

photo_2016-10-02_22-29-31

Vitalea For Kids (VFK)

Ya, boleh 🎁hadiahkan buat :

Anak Anak tersayang, kerana VFK mempunyai keistimewaan berikut :

  • 19 vitamin dan mineral yang diperlukan untuk tumbesaran anak
  • membekalkan kalsium untuk tulang dan gigi
  • kaya dengan anti oksida
  • rasa yang sedap

Beli 3 FREE 1. Kalau anak ada 4 orang , dah dapat sorang 1 botol. tak de mama dan papa pening kepala anak berebut botol.

whatsapp sekarang untuk order : 013-9561249

PROMOSI 4 

photo_2016-10-02_22-29-34

4 pilihan set vitamin untuk boost immune sistem badan.

Di saat sekarang, dengan pelbagai serangan penyakit dan virus merbahaya seperti zika, kencing tikus dan pelbagai lagi, marilah kita sama-sama, MENCEGAH daripada Mengubat.

Dengan sistem badan yang kukuh, insya Allah, menjadi pelindung dan perisai kita sekeluarga.

whatsapp sekarang untuk order : 013-9561249

PALING AWESOME :

Dengan pembelian berjumlah 100uv dalam 1 resit, anda LAYAk membeli Multifunction Tumbler yang Special ini pada Harga RM 23.32

best ke best? 

photo_2016-10-02_22-29-37

PALING PALING AWESOME :

Jika anda mendaftar keahlian bermula 1hb- 15hb Oktober  dan membuat pembelian sebagaimana berikut, anda akan mendapat FREE GIFT yang Paling Paling Awesome.

Tersangat best kan?

photo_2016-10-02_22-29-42

  1. Pembelian berjumlah 100- 199uv dengan pendaftaran keahlian RM 68.90 anda layak mendapat Lecithin yang bernilai RM 52.00

  2. Pembelian berjumlah 200uv ke atas, dan daftar ahli (lagi untung sebab free keahlian TAu! kalau 200uv anda layak mendapat Sustained Release Vitamin C Plus yang berharga RM 92.50

BEST KAN? 

 

whatsapp sekarang untuk order : 013-9561249 

atau emailkan ke 

mamahusnashoppe@gmail.com

Follow IG kami : mamahusnadotcom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge