Resepi Milo Tabur Meal Shake

 

Assalamualaikum .

Anak-anak suka sangat Milo Tabur, kalau keluar makan ke kedai, wajib ambil milo tabur. So kali ni kaksarah buat sendiri kat rumah Milo tabur ada value added lah, tambah Meal Shake. Tak jumpa mana-mana kedai makan tau.

13495259_10209914870093612_3928230066805731456_n

Milo Ais Biasa, + Meal Shake.. Siap..

 

Well.. not a big cup just a small cup fully with nutrisi.
Milo tabur setabur taburnya..
Dah korang dua beradik suka sangat dgn milo tabur. Dah berjangkit dengan si kecil Amierah pula.
Ni mama serve special with mealshake (dalamnya dah ada arabic gum yang sangat berkhasiat)

#milotabur #mealshake #bigcup #vitaminanak#shakleeffect #tambahseleramakan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge