Promosi Shaklee Ogos 2017

Assalamualaikum.

Bulan Ogos ni Shaklee telah lakukan kejutan kepada semua ahli dan juga pengamal setia vitamin ini.

Memandangkan dah lama takde promosi produk, Ogos menjadi sangat istimewa pabila Shaklee telah mengeluarkan poster promo bulan ini.

Sape tahu? cerrr teka!!!

yeah!!!

Peminat  Omega 3 pasti tahu .

Omega Guard 

apa  yang best?

Ya, beli 5 botol Omega Guard dapat voucher bernilai RM60 untuk pembelian berikutnya.

bestkan? haa.. mesti dah lompat bintang tu.

so apa lagi, cepat-cepat ambil phone whatsapp no ni

013-9561249 🙂 

promosi shaklee ogos 2017

bagi yang dah biasa dengan Omega Guard confirm tak lepaskan peluang untuk dapatkannya sekarang kan.

Tapi apa kelebihan Omega Guard ni?

Jom klik link di bawah untuk maklumat lanjut :

25 Manfaat Omega Guard Shaklee

Boleh ke, berikan Omega Guard pada anak-anak?

haa, jom baca sini Minyak Ikan Special Untuk Anak-Anak

atau boleh baca entry tentang Omega Guard di Omega Guard Shaklee

 

Shaklee juga menawarkan beberapa promosi istimewa , check it out !!

 #1

promosi shaklee ogos 2017

Dengan pembelian mana-mana set di bawah , melayakkan kita beli Tumbler Merah yang sangat comel bernilai RM 80.00 pada harga RM 23.32 sahaja.

  1. Ever Vibrant Set
  2. Prenatal Set
  3. Postnatal Set

 

#2

promosi shaklee ogos 2017

Bagi yang dah amalkan Shaklee tapi belum jadi ahli, inilah masanya untuk anda rebut peluang mendaftar keahlian dengan pembelian 100uv dalam satu resit melayakkan anda membeli Sustained Release Vita C Plus pada harga RM 60 atau dapatkan Shaker Coral In Orange pada harga RM 18 sahaja.

nak lagi jimat, dapatkan kedua-duanya pada harga RM 78.00 tetapi pastikan anda membuat pembelian 100uv dan daftar keahlian RM 69.00 sahaja.

#3

promosi shaklee ogos 2017

Purchase with purchase Red Hot Cooler Bag with Exclusive Vivix Spoon untuk mereka yang mendapatkan salah satu daripada set berikut :

  1. Energy For Life Set
  2. Men’s Vital Health Set
  3. Amazing Golden Set For Him

 

Pastikan anda tidak ketinggalan untuk mendapatkan promosi sepanjang bulan Ogos ini.

Anda boleh menghubungi saya sebagaimana di bawah :

Whatsapp : www.wasap.my/60139561249

FB : Maesarah Mar

Fanpage : mamahusna.com

untuk C.O.D boleh di sekitar Bandar Kuala Krai, Guchil, Damar

email : mamahusna@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge