Promosi November Pastinya menjadi kegemaran Kaum Wanita

Assalamualaikum

selamat berhujung minggu

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan?

apa lah yang best pada promosi  November ni?

Yang nak kulit wajah glowing, tegang dan clearkan jerawat, ni memang the best untuk semua tau.

ya.. tepat sekali, Sustained Release Vitamin C Plus menjadi pilihan untuk buy 6 Free 1.

Tak nak beli banyak?

takpe, boleh pilih beli 2 botol untuk promosi twin pack dengan diskaun 5%. Memang jimat lah kan?

Lagi satu, sempena promosi November ni, berita bestnya, promosi Yes Wellness Pack diteruskan lagi sepanjang bulan ini.

Tapi dah takde dah free Vitalea dengan keahlian Shaklee, rugilah sape yang tak grab sebelum ni

Tapi korang boleh nak free keahlian, dengan pembelian 2 botol Vivix si Tonik Ajaib tu..

sumber vitamin c

Untuk sebarang pembelian dan konsultasi , boleh contact saya ya

Maesarah -0139561249

atau emailkan ke mamahusnashoppe@gmail.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge