Promosi Bulan September 2015 yang sangat Awesome

Assalamualaikum

Pejam celik, dah bulan September dah kan? cepatnya masa berlalu, makin lama makin cepat. perasan tak?

Dah masuk hari ke4 bulan September, baru mama ada kesempatan nak update promosi terbaru untuk bulan ni.

Mesti ramai yang nak tahu Promosi Bulan September 2015 yang awesome kan ? memandangkan bulan lepas promosi nya sangat berbeza.

Yang pasti, ramai ahli Shaklee dan pengguna setia Shaklee termasuk mama lah kan! tersangat-sangat happy. rasa nak lompat ke bintang.

 

 

 

 

 

 

 

Promosi Pertama : beli 6 dapat 1 Free 

Esp Shaklee

 

Jom buat kira-kira, berapa penjimatan yang akan anda dapat,

  1. dengan pembelian 6 free 1 anda dah dapat 234 uv dan layak untuk FREE MEMBERSHIP yang mana yuran pendaftaran keahlian Seumur Hidup ialah RM 69.00 dan mendapat kit bag.
  2. Dapat Free ESP yang bernilai RM 150.00 setong. Jimatkan???
  3. Layak untuk dapat bonus daripada Shaklee yang akan di credit ke akaun anda pada bulan berikutnya.
  4. Layak mendapat Vitalea iaitu Multivitamin tertua di dunia yang bernilai RM94.00 jika daftar keahlian.

agaknya berapa penjimatan yang telah anda dapat???

ya!!! anda jimat RM 313.00 . wow!! banyakkan? dan tambahan bonus yang akan dicreditkan oleh Shaklee nanti.

 

Apa tunggu lagi, jom pakat dengan kawan-kawan dan hubungi mama untuk pembelian.

Tapi, kalau rumah anda berdekatan dengan Shaklee Branch, pergi je ke sana, dan buat pembelian serta pendaftaran, dan letak nama mama sebagai Sponsor .

Maesarah Ab Rahim — ID 869605

nanti , boleh join family The Diamond Legacy 😉

Kalau daftar under mama, bagitau ya supaya mama boleh add uols dalam secret group FB/Whatsapp/Telegram dan pelbagai lagi imbuhan menarik menanti anda..

 

 

Promosi kedua : beli 3 dapat 1 Free  

144108624636236

 

Kegemaran anak -anak mama, Insyirah dan Naufal. Mereka cakap sedaplah mama, rasa anggur.

Jika berminat untuk membuat pembelian boleh contact mama ya

oghe kelate, kalu nak beli telepon deh,nak jimat credit whatsapp je no mama atah tu.

Nak cash on delivery? boleh jah! weekdays mama berada di Kuala Krai dan sekitarnya.

Kalu weekend, oghe Kok Lanas and Mache boleh roger2 mama ya.. kita jumpa di sana.

Khas untuk teman online mama, boleh sms/whatsapp/we chat/telegram untuk maklumat lanjut pembelian, konsultasi dan juga untuk dapatkan tawaran harga ahli yang lebih menjimatkan. 

 

Macamana?? Promosi Bulan September 2015 yang sangat Awesome ni? jom rebut tawaran ni

Lagi satu, ada beberapa berita gembira untuk semua pengedar Shaklee sepanjang bulan September hingga April ini,

make sure uols tak miss entry mama ya.. mama akan share dalam next entry nanti..

 

Salam Ukhuwwah

mamahusna.com

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge