Promosi Berganda Sepanjang November

Alhamdulillah… syukur padaNya, sebab yang dinanti-nantikan dah tiba. Kebetulan Omegaguard kegunaan sendiri dah habis, Kakak Insyirah setiap hari bertanya pada mama dia, dah beli ke Omegaguard, so syukur sangat, sebab bulan November ni Omega Guard Shaklee menjadi pilihan pihak pengurusan Shaklee.

Kakak Insyirah memang sangat2 suka ambil Omegaguard, setiap hari 1 kapsul untuk kecerdasan minda dan membekalkan DHA dan EPa kepada nya. dan sudah tentu mama pun memerlukan Omega Guard sepanjang berpantang nanti. Misi menurunkan berat badan adalah agenda utama dan paling utama, kembali BF kan baby setelah 2 tahun berehat.

nak tahu apa manfaat Omega Guard? boleh klik sini 

Oh, back to our topic, *… apa yang dimaksudkan dengan promosi berganda Sepanjang November ya? mesti semua nak tahu, kan?

Memang bestlah promosi kali ni, sebab Shaklee baik hati betul, macam Year End Sale pula, dah lah banyak tawaran-tawaran menarik untuk Pengedar Shaklee, dan untuk pengguna Tegar Vitamin Shaklee pun apa kurangnya, so jangan lepaskan peluang untuk dapatkan tawaran-tawaran menarik ini ya .

Promosi pertama, sudah tentulah Buy 6 Free 1 seperti kebiasaan

omega guard shaklee

Dengan pembelian 6 botol Omega Guard Shaklee, anda akan mendapat 1 botol Omega Guard secara percuma yang bernilai RM 136.00, jimatkan ?

dan dengan pembelian Pakej 6 Free 1 , anda juga akan mendapat keahlian percuma yang bernilai RM 75 di semenanjung dan RM 85 bagi Sabah/Sarawak , untungkan ?

Selain daripada itu, Insya Allah, bulan depan(disember 2014), hasil pembelian pakej ini, secara automatiknya, shaklee akan memasukkan Bonus terus ke akaun anda(jika anda daftar ahli).

Bayangkan kalau ramai yang membeli Omegaguard  dengan anda? mesti banyak bonus yang anda akan dapat? tak rugi ke, kalau tak ambil peluang ni? caranya mudah aje, anda kongsi beli dengan kawan-kawan ofis, jiran tetangga atau sanak saudara. mudahkan?

untung ke untung? nak jadi ahli? klik sini

 

Promosi Buy 6 Free 1 tu, adalah promosi bulanan yang Wajib dibuat oleh Shaklee, tapi untuk bulan ni juga, Shaklee buat 1 lagi kejutan tau !!!

Promosi Twin Pack Omega Guard Shaklee dan anda jimat 5% , untung ke untung ?

promo nov

haa,,, mana satu yang nak dipilih? pilihan di tangan anda.

atau tak tahu nak buat pilihan, boleh contact saya, kita chit chat, bincang sama-sama… free of charge, takde kos tersembunyi ya..

sms/whatsapp/telegram saya : 0139561249- sarah 

email saya : mamahusnashoppe@gmail.com

sharing is caring,

Supermama Diamond Legacy

Mamahusna@Sarah

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge