Pendapatan Tambahan Bantu Top Up Gaji Bulanan

Assalamualaikum.   Mak ayah dah settle persiapan sekolah anak-anak? Hujung tahun ni , keringlah poket gamaknya.. ­čÖé , samalah dengan kita, persiapan untuk 2 beradik aje pun dah lebih RM 500.00 tapi mujur juga ada bonus Shaklee, boleh top up mana yang terkurang.┬á Persiapan persekolahan untuk anak-anak alhamdulillah dan settle. Sedikit tips untuk para ibu ayah yang masih belum membuat

Read more

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape yang ada masalah ni memang sangat direkomenkan. Pengalaman mengandung dengan masalah muka yang hodoh, selulit, ketiak dan leher hitam adalah sesuatu yang sangat menakutkan bagi ibu mengandung. Tapi semua ini pasti akan berakhir dengan pengambilan ESP yang kaya dengan protein.

Read more

3 Tempat Makan Menarik di Machang Kelantan Part 1

Assalamualaikum, Entry kali ni sebagai permulaan untuk kakSarah kongsikan tempat makan yang menarik dan sedap di sekitar daerah Machang, tempat kita lahir tapi membesarnya di daerah lain, bekerja pula di daerah lain. Bila ada senarai ni, senanglah kami nak keluar makan bila balik Machang, kalau tidak blurr aje. Senarai ni hasil rekomen  daripada perkongsian geng-geng FB dalam Group Machang. So,bila

Read more

Kenapa Perlu Berjimat Cermat dan Menabung?

Assalamualaikum Selamat pagi semua. Tinggal beberapa hari lagi kita nak ke tahun 2017, bagaimana perancangan kewangan semua? Sudah bersedia menghadapi kedatangan 2017 dengan sebaik baiknya? Atau masih lagi kabur apa yang perlu dibuat? Berdasarkan situasi ekonomi kita hingga ke saat ini, semua pihak telah menganjurkan supaya kita lebih berjimat cermat dan menggunakan kewangan dengan sebaiknya. Tetapi kenapa perlu berjimat cermat?

Read more

Target 2017

Assalamualaikum . Selamat pagi. 2016 nak melabuhkan tirainya dan semestinya setiap dari kita akan muhasabah balik target dan impian yang disasarkan sepanjang tahun ini. Kawan kawan dah ready target untuk 2017? Alhamdulillah, hari ni kaksarah nak kongsikan target untuk 2017. Andainya hari ini ialah 11/12/2017 kaksarah dah capai beberapa kejayaan sebagaimana berikut : 1. Terus cemerlang dalam kerjaya yang dibina

Read more

Cara Tingkatkan Sistem Imun Tubuh Badan dan Produk Yang Sesuai

tanda bayi penat

Sekarang ni kan, kita mudah terdedah dengan pelbagai jenis penyakit. Kalau tubuh badan kita lemah, mudahlah terjangkit. Paling kena jaga, anak-anak kita. Mereka memerlukan perhatian yang lebih, malah ibu ayah perlu kuatkan ketahanan badan anak-anak. Tambahan, dah  cuti kan? mesti dah rancang nak bercuti ke mana-mana destinasi menarik, Kalau orang di pantai timur pula akan hadapi musim tengkujuh. So, cubalah

Read more

Percutian 5 Bintang Yang Sangat Best

Percutian 5 Bintang Yang Sangat Best ========================== Antara tawaran menarik dalam 3C yang disediakan oleh pihak syarikat ialah Convention ataupun trip. Sama ada local trip atau international.   Baru-baru ni, pada pertengahan November, ada trip special ke Langkawi, kriteria utama, mestilah memenuhi syarat dan point yang telah ditetapkan. Jom layan gambar yang di kongsikan Muzium 3D , best kan?  

Read more

Tips Maintain Sihat Sepanjang Musim Hujan

Tips Maintain Sihat Sepanjang Musin Hujan =============================== 1- Luangkan waktu untuk bersenam di waktu pagi atau petang. 2- Makan-makanan yang sihat, bergizi dan teratur. 3- Jaga kebersihan rumah, terutamanya kawasan takungan.   4- Pastikan keperluan payung, baju hujan disediakan secukupnya untuk memudahkan pergerakan dan mengelak daripada terkena hujan. 5- Bila terkena hujan, pastikan segera dibilas dengan air. Sebaiknya air suam.

Read more
1 2 3 4 5 37