Rebut Peluang Dapatkan Shaker Limited Edition Dengan Pendaftaran Ahli Shaklee

Assalamualaikum Entry hari ni, saya nak kongsikan berita gembira buat semua pembaca. Peluang untuk dapatkan Shaker Limited Edition yang sangat eksklusif ini hanya untuk anda. Khas untuk anda yang mahu mendaftar ahli Shaklee dan pengguna setia vitamin Shaklee yang masih belum mendaftar keahlian, peluang untuk anda daftar dan dapatkan Shaker yang eksklusif ini. Untungnya jadi ahli, setiap pembelian anda layak

Read more

Cara Bersihkan Sayur Daripada Racun dan Bahan Kimia Berbahaya

Dalam banyak makanan kita, perasan tak? sayurlah yang takde protection.Takde kulit nak melindungi sayur. Bila sembur racun, baja confirmlah direct kena daun & batangnya kan? Bila makan sayur, dengan cara cucian yang sekadar rendam air kemudian bilas, agaknya kan, racun dan bahan kimia tu hilang tak? Kalau tak cuci betul-betul, sudah tentu racun tu turut masuk ke dalam badan kita

Read more

Momentum 2017

2016 – perginya takkan kembali lagi. Walaupun masih banyak target yang tidak tercapai, usah kecewa. Bangun dan bangkitlah wahai diri. 2017 Langkah semakin laju, momentum Semakin dirasai. Alhamdulillah, permulaan yang baik bagi 2017, walaupun suasana dan cuaca di sini masih tidak menentu. Masih bersiap siaga dengan kemungkinan banjir, tetapi semangat tetap membara. Tinggalkan 2016 dengan kisah suka duka, gembira dan

Read more

Selamat Tahun Baharu 2017.

Animasi yang ramai orang share sempena kedatangan 2017. Tahun 2017 tahun limpahan nikmat dan Kasih Sayang. Tahun kejayaan Tahun kecemerlangan Tahun kebangkitan Momentum Family @ Empire Tahun melahirkan leader dan downline yang paling minima memperolehi Bonus RM 1k. Tahun yang menyaksikan 1000 downline under Momentum. Tahun di mana Allah memberi sedikit ujian mengharungi banjir sedalam 1 kaki jee, di Tok Bok

Read more

Pengalaman bawa Anak-Anak Menaiki Shuttle Train Intercity Kuala Krai ke Wakaf Bharu

Assalamualaikum. Alhamdulillah tercapai juga hajat nak bawa anak anak naik keretapi. Dah lama rancang, dari Insyirah kecil lagi, rupanya Allah nak bagi 3 beradik ni merasa pengalaman naik keretapi bersama. Kami sekeluarga bersama adik saya cikngah dan anak anaknya Adam dan Amani, ayahsu serta ucu Na. Plan asal dari Kuala Krai ke Tanah Merah aje, tapi bils cikngah bagitau kejap

Read more

Tajamkan Kemahiran Membaca Dan Menulis Anak Dengan Kit Seronok Membaca

Kit Seronok Membaca

Assalamualaikum . Nak anak cepat dan pandai membaca seawal usia tak? Bila dah masuk sekolah, mereka dan boleh membaca dengan lancar. Tentu sebagai ibu ayah kita dah tak risaukan. Hari ni nak share satu Kit yang sangat perlu ibu ayah dapatkan untuk anak-anak. Anak Ksarah, Amierah 2 tahun, sejak ada Kit Seronok Membaca ni, setiap hari minta ulang baca dengan

Read more

Persiapan Persekolahan Anak-Anak

Alhamdulillah, persiapan sekolah anak-anak 85% sudah siap. hanya tunggu baju kakak Insyirah aje yang dalam proses jahitan. Yang lain semua sudah beres. Dalam mengejar persiapan persekolahan anak-anak, bagaimana pula persiapan minda dan jasmani mereka kan? Mesti lakukan sesuatu supaya mereka bersedia untuk memasuki alam persekolahan dua tiga hari lagi. Dengan musim hujan dan persekitaran yang pelbagai nanti, sistem ketahanan Kakak

Read more

Pendapatan Tambahan Bantu Top Up Gaji Bulanan

Assalamualaikum.   Mak ayah dah settle persiapan sekolah anak-anak? Hujung tahun ni , keringlah poket gamaknya.. ­čÖé , samalah dengan kita, persiapan untuk 2 beradik aje pun dah lebih RM 500.00 tapi mujur juga ada bonus Shaklee, boleh top up mana yang terkurang.┬á Persiapan persekolahan untuk anak-anak alhamdulillah dan settle. Sedikit tips untuk para ibu ayah yang masih belum membuat

Read more

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape yang ada masalah ni memang sangat direkomenkan. Pengalaman mengandung dengan masalah muka yang hodoh, selulit, ketiak dan leher hitam adalah sesuatu yang sangat menakutkan bagi ibu mengandung. Tapi semua ini pasti akan berakhir dengan pengambilan ESP yang kaya dengan protein.

Read more

Dengan Modal RM 79 Anda Boleh Memulakan Bisnes Anda Sendiri

Fikirkan apa yang boleh dibuat dengan modal RM79 pada hari ini? Tapi dengan kami, anda boleh bermula. Hari ni kaksarah buka peluang kepada adik kakak , para surirumah atau mereka yang bekerja yang mahu berbisnes tetapi ada masalah kekangan MODAL. DENGAN RM79 , adik kakak dah boleh mula berbisnes. Tanpa perlu : Kedai Stok   Apa yang perlu adalah SMARTPHONE

Read more
1 2 3 4 5 55