Bagaimana Mengurangkan Kos Rawatan Sakit Lutut Tanpa Perlu Cucuk

Assalamualaikum.   Ramai di kalangan kita yang mengambil langkah untuk mengambil suntikan bagi melegakan masalah sakit lutut kan? Kos untuk setiap kali rawatan juga bukan murah. Malah, terpaksa mengambil suntikan secara berkala dan tentunya ia melibatkan kos kerana satu suntikan belum tentu melegakan sakit lutut anda! Cuba hitung, berapa jumlah yang perlu anda belanjakan untuk setiap kali cucuk gel sakit

Read more

Hidupkan Usrah Di Rumah

Assalamualaikum .   Apa khabar? Hari ni sudah 2 April dan sudah 6 Rejab. Cepatnya masa berlalu kan?   Hari ni mulakan balik usrah setelah lama tak jadi naqibah . Rindunya…… Tapi anak usrah kita umurnya 10 tahun (Kakak Insyirah) ¬†, 7 tahun (abang Naufal) , 2 tahun (adik Amierah) .   Silibus usrah yang pertama adalah daripada Hadith 40.

Read more

Tutorial : 3 Langkah Mudah Buat Facebook Cover Dengan Canva

Assalamualaikum.   Hari ni saya nak kongsikan bagaimana membuat facebook cover hanya menggunakan aplikasi online yang tidak perlu di install ke dalam desktop anda. Ianya mudah digunakan terutama kepada newbie dan macam saya yang tak pro menggunakan photoshop yang penting ia adalah PERCUMA. Walaupun percuma ia membantu menjadikan design kita nampak menarik dan profesional ya. Tutorial 1 saya kongsikan bagaimana

Read more

5 Pantang Larang Semasa Hamil Yang Perlu Ibu Titikberatkan

5 Pantang Larang Semasa Hamil Yang Perlu Ibu Titikberatkan

Kegembiraan paling indah buat pasangan ialah berita bahawa si isteri hamil. Kehamilan menjadi hadiah paling istimewa buat pasangan suami isteri. Namun dalam kegairahan ibu menerima berita ini, ibu perlu mengetahui kesalahan-kesalahan yang boleh membawa risiko kepada janin hingga menyebabkan keguguran. Sebaiknya pencegahan awal perlu dilakukan. Antara bentuk kesalahan yang biasa dilakukan oleh ibu hamil ialah : #1. Memakai Kasut Tumit

Read more

Rebut Peluang Dapatkan Shaker Limited Edition Dengan Pendaftaran Ahli Shaklee

Assalamualaikum Entry hari ni, saya nak kongsikan berita gembira buat semua pembaca. Peluang untuk dapatkan Shaker Limited Edition yang sangat eksklusif ini hanya untuk anda. Khas untuk anda yang mahu mendaftar ahli Shaklee dan pengguna setia vitamin Shaklee yang masih belum mendaftar keahlian, peluang untuk anda daftar dan dapatkan Shaker yang eksklusif ini. Untungnya jadi ahli, setiap pembelian anda layak

Read more

Cara Bersihkan Sayur Daripada Racun dan Bahan Kimia Berbahaya

Dalam banyak makanan kita, perasan tak? sayurlah yang takde protection.Takde kulit nak melindungi sayur. Bila sembur racun, baja confirmlah direct kena daun & batangnya kan? Bila makan sayur, dengan cara cucian yang sekadar rendam air kemudian bilas, agaknya kan, racun dan bahan kimia tu hilang tak? Kalau tak cuci betul-betul, sudah tentu racun tu turut masuk ke dalam badan kita

Read more

Pendapatan Tambahan Bantu Top Up Gaji Bulanan

Assalamualaikum.   Mak ayah dah settle persiapan sekolah anak-anak? Hujung tahun ni , keringlah poket gamaknya.. ūüôā , samalah dengan kita, persiapan untuk 2 beradik aje pun dah lebih RM 500.00 tapi mujur juga ada bonus Shaklee, boleh top up mana yang terkurang.¬† Persiapan persekolahan untuk anak-anak alhamdulillah dan settle. Sedikit tips untuk para ibu ayah yang masih belum membuat

Read more

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape yang ada masalah ni memang sangat direkomenkan. Pengalaman mengandung dengan masalah muka yang hodoh, selulit, ketiak dan leher hitam adalah sesuatu yang sangat menakutkan bagi ibu mengandung. Tapi semua ini pasti akan berakhir dengan pengambilan ESP yang kaya dengan protein.

Read more
1 2 3 4 37