Ostematrix bantu lawaskan pembuangan air besar

 

Assalamualaikum..

Biasa tak hadapi kesukaran membuang air besar? tak selesa kan? ada yang membuang 4 hari sekali, malah ada yang seminggu sekali. Tambah-tambah kalau ibu dalam pantang, nak ke tandas untuk buang air besar, fikir 10 kali sebab risaukan luka jahitan kan?

 

Kenapa kesukaran membuang air besar ni boleh terjadi kepada kita? boleh jadi ada beberapa punca yang menyebabkan masalah ni berlaku..

Punca yang menyebabkan kesukaran membuang air besar :

  1. Perubahan faktor usia
  2. Kurang pergerakan
  3. Makan makanan yang kurang berserat
  4. Dehidrasi
  5. Penyalahgunaan julap

Komplikasi akibat tidak lawas pembuangan air besar :

  1. Najis mengeras dan membatu
  2. Usus tersumbat
  3. Jangkitan salur kencing
  4. Buasir
  5. Luka dan sakit dubur

Bagaimana Ostematrik membantu lawaskan pembuangan air besar?

 

 

 

Tapi, jangan risau tau, ambil je 4 biji ostematrix sebelum tidur, insya Allah esok pagi si oste bantu flush out semua dengan mudah dan tanpa perlu mengerutkan muka yang comel tu.

bukan setakat sembelit je takde, sakit pinggang, sakit belakang juga insya Allah hilang.

wah!! bestkan.. nak selesaikan satu masalah, tapi dapat lebih.

Apa yang ada dalam dalam Ostematrix ?

Vitamin D – ia meningkatkan penyerapan kalsium, menguatkan tulang, untuk wanita hamil

Magnesium – Membantu memperbaiki sistem saraf , membantu enzim tubuh menghasilkan tenaga, pengecutan saraf dan otot, menstabilkan denyutan tidak sekata pesakit jantung, memudahkan rembesan keluar sisa dari usus dan perut

Zinc ,Boron, Magnese,& Kumprum – memelihara metabolisme kerangka dan pertumbuhan otot, menyusun enzim yang diperlukan oleh tulang rawan.

Banyak lagi nak cerita, tapi kena stop dulu, en suami dan anak-anak dah tunggu nak keluar breakfast kejap.

 

Saya belanja testimoni  satu lawaskan pembuangan air besar

 

 

anything just contact saya ya 

Pengedar Shaklee Kuala Krai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge