Omega Guard Sebagai First Aid Untuk Selsema dan Gatal-Gatal

Bismillahirrahmanirrahim

Hari ni, bermula perang poster di secret group kami, yang mana dapat like tertinggi akan mendapat hadiah yang lumayan juga.

So, untuk kali ni, saya tak nak terlepas peluang sebagaimana 2 bulan yang lepas.

Jadi terhasil lah poster comel kat bawah ni, doakan saya berjaya ya. ­čÖé

 

 

Omega Guard Sebagai First Aid Untuk Selsema dan Gatal-Gatal

 

Omegaguard untuk selsema

Puan Didie ” Kalau anak2 ada simptom nak selsema terus bagi omega. so selsema pun x sempat”serang”.┬á

Suami ada alergik ubat gout,mata tetiba bengkak & gatal, telan 2biji Omega.. x sampai setengah jam terus surut bengkak & x gatal dah.”

Sazlina Eina ” saya pon jadikan omega guard sbg 1st aid bila anak2 mula bersin atau merah hidung nak selsema”

 

Bagaimana Omega Guard membantu mengatasi masalah Selsema dan alergi?

Suplemen minyak ikan yang kaya dengan Omega 3 ini, digalakkan ambil setiap hari. Pengambilan minyak ikan secara konsisten membantu membentuk antibodi yang baik dan membantu mengelak daripada demam dan menyihatkan paru-paru.

Kenapa Omega Guard Shaklee?

Kerana ia melalui proses penyulingan berperingkat dan ketulinan minyak ikan yang dijamin.

 

cntact

BERMINAT MENJADI PENGEDAR SHAKLEE?

Produk Shaklee yang terbukti dengan kajian saintifik dan research yang bernilai tinggi memerlukan anda untuk menjadi sebahagian daripada ahli yang menyebar dan berkongsi manfaatnya.

The Diamond Legacy menjemput anda menyertai kami. Hubungi saya Kak Sarah 013-956 1249 untuk maklumat lanjut.

Sharing with Love,

Kak Sarah

013-9561249 (sms/whatsapp/telegram) mamahusnashoppe@gmail.com (email)

C.O.D : KFC Guchil & Dataran Damar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge