Muka Glowing dan Parut Jerawat Pudar dengan Pengambilan ESP

testimoni esp

Assalamualaikum….

 

Petang-petang ni mama nak kongsikan kepuasan pengguna ESP yang sebenarnya ambil ESP untuk masalah letih dan lesu, tapi tahu tak apa yang dia dapat selain bertenaga?

Ya! kulit muka  glowing dan parut jerawat pudar secara tidak sengaja .. ops… bukankah itu satu bonus kepada beliau? Cuba lihat gambar yang dikongsikan beliau.

testimoni esp

 

berbezakan??? lebih gebu, anjal dan licin…

 

di bawah saya sertakan dengan testimoni beliau sendiri.

 

Assalammualaikum
Ini kisah saya mula2 jatuh cinta dengan ESP.
Memula saya cuba set family wellness tanpa ESP.. saya start ambik ESP march 2014. Saya ambik sebab nk tambah tenaga je sbb selalu lesu n ngantuk2 kat office.. saya ambik waktu pagi seblm pergi keja.. tak pikir pun pasal kulit masa tu.. pastu saya ada la add on herb-lax, alfalfa utk lawas.. tapi ESP mmng tak penah skip.. baru perasan mmng tak penah skip langsung.. mula la kwn2 office pun tegur.. kulit saya makin glowing.. hihi parut jerawat pun makin pudar.. yang penting pori2 makin mengecil dn skrg dh tutup hbs dah.. tona sekata.. makin anjal, gebu dan mulus.. baru2 ni en.somi tegur.. eh kulit awak makin putih dan licin.. jerawat pun hilang dah.. fuh.. rasa terawang2 bila en.somi puji.. hihi.. TU LA SEBB NYA SAYA CINTA SANGAT ESP SHAKLEE ni..

Testimoni Kedua 

Slide5

 

ESP memang menjadi hot sepanjang bulan Mac ini sebab beli 6 percuma 1 dan beli 2 dapat diskaun 5% . So apa kata pakat beli dengan adik beradik dan kawan-kawan. almaklumlah … start bulan depan dah ada caj GST.

 

with love,

Mamahusna@sarah

SID 869605

wa/tg : 0139561249

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge