Membasuh Kasut Lebih Menyeronokkan dan Mudah untuk Kakak dengan Pencuci Magik

Assalamualaikum… lamanya tak bersiaran, sejak masuk kerja ni, lari terus timing masa mama. tambahan pula ada new handbag, @  baby amierah lah handbag baru mama, tak tersusun jadual mama. so terpaksa reschedule balik jadual. harapnya lepas ni mama konsisten update blog setiap hari, doakan ya.

 

mama nak kongsi keseronokkan kakak Insyirah membasuh kasut sekolahnya, Alhamdulillah sejak dari tahun 1 lagi kakak dah basuh kasutnya sendiri,itupun dia kutip ilmu dari ayahsu dia(irsyad@adik bongsu kami) yang sekarang ni tahun 4. tapi entry ni mama nak share tentang pencuci magik yang menjadi sebutan ramai.

dah viral bagaimana pencuci magik ni memudahkan aktiviti membasuh kasut sekolah anak-anak. sebelum kenal pencuci magik ni, mama sediakan sabun  Fresh Laundry utk kakak, walaupun ia mesra alam, tapi nak kena bilas 2/3 kali juga. so kadang-kadang tak hilang pun kesan sabunnya..

tapi hujung minggu lepas, mama titikkan beberapa titik pencuci magik ni ke atas kasut, kemudian rendamkan dengan pencuci magik juga, agak2 dalam 15 minit, terus kakak Insyirah berus dan basuh, kesannya.. memang superb tau, dah lah tak melekat ditangan, mudah dibilas, hasilnya? lumayan sih!!!

tak caya? meh tengok gambar ni

basic h pencuci magic

bestkan? pencuci magik yang banyak memudahkan urusan rumah mama, memang antara item wajib ada di rumah, dan lagi 1 percaya tak… suami mama pun dah mula sukakan ia..

siapa leh teka apakah pencuci magik tu? kalau nak tau juga, apa kata hubungi mama sendiri, (saje je mama ni)

sms/whatsapp/telegram mama 013.956.1249

contact mama tau, kalau serius nak tahu…

 

 

 

 

 

oklah… meh nak bagitau… pencuci magik tersebut adalah

 

 

 

basic H

 

kalau nak tahu…. basic H antara hot selling item juga … 

nak cuba, leh bagitau mama ya…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge