Kisah Cinta Ibu-Ibu dengan Keaslian Soya Yang Non-Gmo Yang Hot dan Glamer

Assalamualaikum,

Hehe, gempak ke bunyi tajuk tu? siap hot dan paling glamer.

kenapa hot dan glamer , ada 2 sebab 😉

Sebab yang pertama : Stok last year licin kena serbu oleh ibu-ibu bahkan mereka yang belum bergelar ibu pun pakat berebut kerana effect yang diperolehi hasil mengambil atau minumnya setiap hari.

tak susah sebenarnya nak minum soya ni, masukkan dalam shaker, mix dengan any juice atau rasainya keaslian soya yang non-gmo ni. memang mavellous tau!

sebab yang kedua, yang ni ada yang tak suka dan dia takkan suka, dan dia carilah alasan-alasan yang tak munasabah untuk menunjukkan mereka tak suka atau pendek kata benci kat air soya ni.. biarkanlah mereka.. tapi kalau mereka ni cuba, mama confirm mesti diorang nak lagi 🙂

sebab tu soya ni glamer diviralkan … ops.. jangan marah tau.

entry ni sebenarnya mama nak kongsikan Shaklee Effect yang telah dinikmati oleh penggemar ESP.

check it out !!!

 

  1. Best tak, perut kempis dan langsing, selulit takde?

esp shaklee

 

2)Tenaga extra, stretch mark hilang, milk booster pula, mana tak jatuh cinta?

 

 

photo_2015-09-18_14-57-38

3. Gastrik  & Kembali hampir botak kembali lebat

 

 

photo_2015-09-18_14-57-48 shaklee effect 1 (1)

Emm… so apa lagi, meh cuba dan nikmati keaslian soya non-gmo yang dikenali sebagai  ESP .. sangat sedap tau

 

Salam Sayang,

Mamahusna

sms/whatsapp 0139561249

www.mamahusna.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge