Khasiat Vivix Shaklee Lambatkan Penuaan

Vivix sebagai anti penuaan ..


apa yang dikatakan sebagai penuaan???
Penuaan ialah merujuk kepada penuaan sel, berdasarkan kajian saintifik mengatakan bahawa manusia menjadi tua kerana kekurangan hormon di dalam tubuh badannya
pada hakikatnya penuaan memang tidak dapat dihindari kerana itu fitrah manusia, tetapi penuaan pada sel dan kulit sebelum waktunya adalah simptom kepada kerosakan pada sel.

penuaan ini berlaku beberapa sebab seperti >>

1~ pendedahan berterusan pada faktor persekitaran seperti pancaran sinaran matahari dan toksin daripada alam sekitar menyumbang kepada penuaan ini

2~ pemakanan yang diambil oleh kita juga boleh menyebabkan penuaan berlaku , makanan yang mengandungi lemak yang tinggi meningkatkan tekanan biologi  merupakan punca kepada penuaan.

tanda dan gejala penuaan boleh dilihat dengan timbulnya kedutan dibahagian mulut, lingkaran hitam di bawah mata, garis-garis halus di bahagian leher ..

selain itu juga , ia boleh dilihat jika timbul flek hitam di wajah, kulit mula kusam dan tidak berseri, kendur dan bersisik..

jika ia berlaku kepada kita, pastinya kita memerlukan antioksidan yang bagus daripada pemakanan kita .

Justeru VIVIX adalah suplemen yang terbaik hasil kajian shaklee selama bertahun..

dengan kandungan VIVIX  dan formulasi terbaik ,yang mempunyai resevratrol dan campuran phytonutrient yang diperolehi dari anggur muscadine yang telah menunjukkan 10 kali lebih berkesan dari pengambilan resevratrol semata-mata.

 

Anggur Muscadine adalah anggur yang jarang di dapati dan anggur terbaik kerana ia hidup secara semulajadi dalam cuaca yang ektrem. 

 
Ia adalah produk yang semulajadi tanpa pengawet, perasa, pewarna tiruan.
 
ia juga dipatenkan Eksklusif hanya untuk Shaklee
 
dapatkan VIVIX pada harga promosi ini, pada hari ini juga.. hadiahkan buat mak/ayah/ mak dan ayah mertua/ isteri atau orang yang anda sayang.
 
hubungi saya , sms : “vivix harga best ke 0139561249 
atau email saya : mamahusnashoppe@gmail.com (sarah – ID 869605)
tawaran menarik untuk 10 orang terawal… sesuatu menarik untuk anda.
cepat bertindak segera !!!


Kedaivitaminku

One comment

  • My toes need a pedi really bad. It’s winter for me so I don’t really have to worry about anyone seeing them:) I hope school goes great and your little one feels beHtre!tikermom recently posted..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge