Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum…

Mahu tahu apa kelebihan menjadi ahli Shaklee? 
tidak semestinya untuk dijadikan sebagai bisnes.

tapi….

jika anda pengguna tegar Vitamin Shaklee, sebaiknya anda mendaftar menjadi ahli kerana banyak keuntungan dan penjimatan yang akan dapat.

biasa mempunyai kad keahlian spt kad JUSCO, MYDin ,Bonuslink? Ada harga member dan ada point kan..,dan cukup point tertentu, anda boleh menebusnya dengan barangan tertentu.

Keahlian Shaklee juga begitu, bezanya bila menjadi ahli Shaklee anda akan mendapat :

1. harga ahli yang lebih menjimatkan
2. kumpul point atau UV daripada pembelian vitamin
3. Cukup uv tertentu, anda akan mendapat CASH yang akan transfer terus ke akaun bank anda..

selain daripada tu, kalau anda memang nak cari income, anda boleh jana pendapatan dengan berkongsi kebaikan vitamin Shaklee dan mendapatkan pelanggan anda. dengan kesungguhan dan usaha berterusan

dengan formula 3C

1.CASH
2.CAR
3.CONVENTION

Mari kita lihat jadual pemberian bonus jika anda membuat pembelian vitamin…

 
untung kembali pada kita sebagai ahli kan? kalau beli vitamin paling minima 150 uv bersamaan dengan RM 450.00 ++ , itu adalah harga ahli, kalau harga bukan ahli , mahu jumlah belian  ke RM 600 ++
 
so kat situ kita dah berjimat daripada harga runcit kepada harga ahli. dan dengan 150UV dapat pula cash back RM 25.00 , lepas dah nak beli Milo dan gula.. kan jimat tu?
 
 
lagi-lagi kalau serius untuk bisnes, tak mustahil dapat tawaran untuk convention.. ada lah point2 tertentu.. cuma siapa yang tak nak benda FREE kan…khabarnya layanan Shaklee memang fisrt class gitu.. bagasi pun ada yg tolong bawakan.. hohoho.. bila lagi nak merasa jadi macam vvip kan? 

 

seronokkan?

mahu jadi ahli ???
sms/whatsapp : 0139561249 -Sarah

atau mahu membina empayar perniagaan sendiri?
saya sedia coach anda sehingga anda berjaya
sms/whatsapp saya juga : 0139561249

Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge