Kebaikan Perfomance Drink untuk Ibu Menyusu

Perfomance Drink … minuman kegemaran kakak Insyirah anak sulung saya  , di mix dengan Mealshake , sarapan segera sebelum ke sekolah..  seterusnya bersarapan ia di sekolah 

Perfomace Drink ni dalam bentuk serbuk , bewarna oren dan rasanya memang sedap…. 


kalau puan-puan/tuan-tuan ingat pada minuman Tang, haa macam tulah bentuknya…


Kenapa Perfomance Drink :


1. minuman eloktrolit yang mengawal keseimbangan bendalir di dalam badan agar badan tidak kekeringan dan mencegah dehidrasi


2.Formula dengan rumusan eksklusif  Opticarb yang telah dipatenkan akan meningkatkan tenaga otot 6 kali ganda  dengan memberikan tenaga tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.


3. Mencegah Dehidrasi dan mengurangkan kehausan, dehidrat, melembabkan kulit (wow, lembabkan kulit juga!) serta awet muda.

Oh… hanya sesuai kepada ibu yang menyusu aje ke?


taklah… sebenarnya Perfomance Drink ni direka khas untuk ahli sukan yang aktif angkawan NASA, dan membantu mereka dalam mencipta rekod dunia dalam dunia sukan mahupun pengembaraan .


Sesuai untuk ibu menyusu , ibu mengandung dan berpuasa – testimoni mommylyna boleh dijadikan sebagai panduan :

“Setakat ni, alhamdulillah. Semalam kami semua tak terbangun sahur, sedar2 dah dekat Subuh, saya cuma sempat ambil 2 gelas Performance Drink ni, dan alhamdulillah sampai ke petang susu masih banyak bila dipicit anak2.Saya pernah berpuasa (puasa ganti) tanpa mengambil minuman ni, menjelang petang, susu dah mula ‘kering’ dan anak2 start mengamuk.”

so ibu yang menyusu, tidak perlu risau lagi untuk berpuasa, semoga dengan ikhtiar ini, mampu membantu ibu-ibu menyusukan bayi dengan gembira sepanjang ramadhan yang bakal tiba..


Selain itu, semasa menyusukan Naufal dulu, saya juga sentiasa minum Susu + Kurma yang diblend bersama di ambil semasa berbuka… 


Perfomance Drink juga amat sesuai untuk mereka yang demam/ sakit kepala . tidak kira dewasa ataupun kanak-kanak. al-maklumlah , bila demam kita tentunya tidak berselera nak makan , malah air kosong tu.. terasa macam tawar semacam aje…  so dengan pengambilan Perfomance Drink, dapat mengelak tubuh menjadi kekeringan dan dehidrasi…


 

 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge