Jom Intai, Ada Apa Dalam Handbag?

Santai petang, jom sape nak bagitau atau snap pic, apa yang ada dalam handbag semua?
cerr tengok dalam gambar tu, 3 item tu antara barang wajib ada dalam handbag yang seumpama poket doraemon. Macam-macam ado. ;P

handbag
krim serbaguna untuk standby jika anak kena gigit nyamuk,semut,atau gatal dan jadikan sebagai lotion pelembab. Suka sebab takde paraben dan bahan kimia terlarang.
Cinch Tea Mix bantu k.sarah sentiasa cergas dan suggestion utk peminat kafein bolehlah beralih kepada Tea mix ni. Sedap
Pill box ada vitalea,vita c, b-co, layer kedua ada omega, alfalfa,lecithin. kadang2 ada garlic.

barang-barang  lain, biasalah ada powerbank, bedak,lecu. kacip kuku… pampers anak.. apa nak? semua ado… mak mak lah sangat kan?

Itulah Handbag doraemon.

#tsunamishaklee
#tsunamiG8
#star8
#pts
#tts
#kauado?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge