IMPIAN MENJADI MASTER SHAKLEE

Assalamualaikum

 
Setiap orang mempunyai impian, cita-cita yang mahu dicapai. sebagai SID Shaklee, impian menjadi Master Coordinator adalah matlamat yang paling ingin dicapai.
 
Master adalah pangkat tertinggi di dalam rank Shaklee. bila sebut master, maksudnya dia adalah orang yang mempunyai ilmu dan pengetahuan yang tinggi tentang Shaklee.
 
Kalau dah capai pangkat Master, pendapatan memang lebih dari 10k, malah banyak lah yang boleh di infaqkan, di berikan kepada mak ayah, malah mungkin boleh menaja adik2 yang masih belajar. 
 
Rahsia untuk menjadi Master cukup mudah, “product knowledge” amalan rohani, keep sharing dan yang best, bila jadi Master, Shaklee Malaysia akan buat satu sambutan yang menelan belanja hampir 50k, kita diberikan ke istimewaan untuk memilih tempat untuk mengadakan majlis, siapa yang kita nak jemput, menu.. kalau Master2 sebelum ni cakap, umpama majlis kahwin yang kedua.. 
 
contoh Master Celebration Mamacery. Ni nanny saya yang setiap patah kata yang ditulis memang menyuntik semangat.
credit to Mamafaiz.com
 
Teamwork di dalam Shaklee memang bagus dan saya suka sebab setiap orang sentiasa support dan membantu 
 
Ramai yang telah menyertai Shaklee asalnya yang bekerja dan makan gaji, dan bukan calang-calang pekerjaan, ada yang bekerja di Petronas, Pensyarah, guru, Engineer dan macam lagi pekerjaan profesional, tetapi mostly telah menjadi WAHM yang kaya dan berjaya tetapi yang suka dan bestnya, mereka tetap macam insan biasa walaupun bergelar Jutawan Shaklee. paling penting tidak simpan stok tau 😉
 
Artikel berkenaan Shaklee yang telah keluar dalam Suratkhabar.
 
 
Mahu menjadi Jutawan Shaklee dan membina Empayar Perniagaan sendiri ? Bersama-sama Diamond Family membina satu empayar bisnes yang boleh mengubah kewangan anda dengan syarat sentiasa mahu berusaha.
 
Emailkan : mamahusnasshoppe@gmail.com atau 
sms/whatsapp/telegram: 0139561249 untuk menjadi ahli dan mendaki 7 puncak kejayaan.
 
 
Kedaivitaminku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge