Hati-Hati di Jalan Raya, Pastikan Cinch Tea ada di Sisi

Assalamualaikum

Sekejap aje dah nak habis cuti,
kejap je masa berlalu, tak puas nak beraya.
tapi nak buat macamana kan?
tuntutan kerja dan tanggungjawab mesti dilaksanakan

Dah ada kalangan sahabat k.sarah yang dah bertolak balik?

Bawa kereta elok-elok ya
Mulakan dengan doa
banyakkan mengingati Allah
dan pastikan kereta dalam keadaan ok.

Pastikan bekalan mencukupi,
khususnya yang ada anak kecil
ingat lagi tak tips perjalanan dengan anak kecil?
ya sediakan semua bahan supaya anak leka dan tak boring dalam kereta.
 boleh baca kat sini

 untuk mak ayah, pastikan minum cinch Tea dan perfomance Drink untuk lebih tenaga dan kurangkan rasa mengantuk.
less kafein dan paling penting bantu tingkatkan metabolisme.

tips elak letih

Sharing with
K.sarah
013-9561249

#tsunamishaklee
#tsunamiG8
#star8
#pts
#tts
#esp
#raya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge